0787.327.196

Tae Bo

Tae Bo este un program de aerobic ce a capatat tot mai multa popularitate in ultima perioada. La baza exista miscari clasice de aerobic, insa Tae Bo a imprumutat si elemente de arte martiale, box, karate, hip-hop si chiar balet!

Tae Bo este un program de intensitate medie spre ridicata, exercitiile practicate avand grad mai inalt de dificultate fata de programele clasice de aerobic. Exercitiile de Tae Bo sunt exercitii tip cardio si te ajuta in arderea grasimilor si eliminarea kilogramelor in plus. Pe langa scaderea in greutate, in urma practicarii acestui program de fitness aerobic vei remarca  tonifierea armonioasa a corpului tau.

Exercitiile de Tae Bo lucreaza abdomenul, picioarele, bratele si fesierii. Miscarile specifice artelor martiale sau boxului iti antreneza fiecare grupa musculara.

Beneficiile practicarii acestui sport sunt numeroase. Printre ele se regasesc:

  • - arderea grasimilor
  • - intarirea musculaturii
  • - intarirea sistemului osos
  • - coordonare
  • - echilibru
  • - mobilitate

Exercitiile de Tae Bo se efectueaza si cu greutati, astfel incat la o sedinta poti ajunge sa arzi aproximativ 1000 de calorii. Chiar daca Tae Bo include miscari specifice artelor martiale sau boxului, este important de stiut ca programul nu este unul de auto-aparare, ci de aerobic.

Inlocuieste rutina exercitiilor clasice de fitness cu Tae Bo. Te vei bucura de rezultate chiar din prima luna: arzi grasimi, elimini celulita si iti tonifiezi armonios corpul.

Inscrie-te si tu la orele de Tae Bo la Next Door Fitness! Aici vei gasi prieteni care iti impartasesc pasiunea, alaturi de care vei incepe o noua aventura! 

 


 Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro