0787.327.196

StreetDance & BreakDance

Miscarea este esentiala pentru sanatate, iar miscarea pentru copii este un factor important in dezvoltarea lor fizica si psihica. Next Door Fitness are placerea sa aduca pentru cei mici cursuri de StreetDance si BreakDance pentru copii, care il vor determina pe copilul tau sa faca sport de placere! 

 

 

 


 

Street Dance (6-16 ani)  in fiecare Marti - 19.30 si in fiecare Sambata - 11.00

Breakdance (+5 ani)  in fiecare Marti - 20.30 si in fiecare Sambata - 12.00

 


Chiar daca cel mic nu a fost niciodata la un curs de dans, sau poate ca a mai practicat dansuri, insa nu a gasit intructorul si colectiv care sa il motiveze, te asteptam la sala Next Door Fitness - sala Bucuresti, unde Matey Mateas- reprezentant Challenge Arts este instructor.

Mihai Mateas, Matey dupa cum sigur multi il stiti, deschide clase noi de streetdance si breakdance pentru copii si adolescenti. 

Next Door Fitness - sala aerobic Bucuresti, sala aerobic Piata Muncii, un loc cu energie frumoasa , locul perfect unde sa  desfasuram activitati de dans, avand toate conditiile: sala spatioasa, dotata cu oglinzi si sonorizata cu cele mai bune echipamente. 

 


 

Matey Mateas, instructor Next Door Fitness, are o experienta de 9 ani ca dansator si peste 6 ani ca instructor/coregraf, castigand de-a lungul timpului numeroase premii pe podium atat el, cat si grupele pe care le-a pregatit, la categoriile de: solo, duo, trio, crew. 

 

Probabil ca multi il recunoasteti pe Matey de la emisiuni precum:

* Romanii au talent, semifinala sezonului 1

* Romania danseaza, finala sezonului 1

* Super Bingo Metropolis, baletul 2013-2015

* Next Star

* Neatza cu Razvan si Dani

* Star Matinal

* La Maruta

* Rai da Buni

* Teo Show etc

 

 

Matey a colaborat cu artisti nationali si internationali ca:

Sonny Flame, I.Van, Amna, Adda, Boier Bibescu, Mc. Anuryh, Tasha, Free Deejays, Carmen Simionescu, George, Andreea Ignat etc.

 


Principalele beneficii pe care copii le resimt atunci cand practica sport:

Dezvoltarea fizica:

- se sporeste rezistenta impotriva bolilor cardio vasculare

- se mareste rezistenta fizica a copilului si se previn leziunile musculare

- se sporeste coordonarea si echilibrul

- se diminueaza / inlatura tendintele de supraponderabilitate

- copiii vor adopta o tinuta corecta, eleganta

 Dezvoltarea psihica:

- creste increderea in fortele proprii;

- se dezvolta simtul disciplinei; la orele de Street Dance se imbina in cel mai ingenios mod disciplina cu distractia. Copiii vor invata sa accepte regulile si vor fi rasplatiti pentru fiecare reusita a lor;

- vor socializa cu copii de varste apropiate dar si cu instructorii care ii vor invata si ghida pe parcursul antrenamentelor;

- li se va dezvolta simtul de competitie, de auto-depasire.  De asemenea, apartenenta la grup le va insufla si spiritul de echipa.

 

Te asteptam la clasele de StreetDance si BreakDance sustinute de Challenge Arts - Matei Mateas, la Next Door Fitness.

 


Preturile difera in functie de numarul de ore la care vrei sa participi: StreetDance si BreakDance, iar abonamentul NU poate fi folosit si la clasele de aerobic si tonifiere din cadrul clubului Next Door Fitness!

 

  1 sedinta -   30 Lei

  4 sedinte - 100 Lei

  8 sedinte - 130 Lei

   nelimitat - 200 Lei

 

Abonamentele au valabilitate o luna din momentul efectuarii primei sedinte, nu sunt transmisibile si sedintele neefectuate nu se reporteaza.

 


Vino la Clasele de StreetDance si BreakDance, prima sedinta este GRATUITA!

Pentru inscrieri si informatii suplimentare despre StreetDance sau BreakDance ne poti contacta folosind formularul de inscriere de la rubrica Contact  sau telefonic: 0787.327.196

 

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta