0787.327.196

Step Aerobic

Step Aerobic - antrenament vedeta pentru cei mai impatimiti in aerobic, insa si pentru cei care sunt la inceput.

Step Aerobic este un antrenament clasic de aerobic, care, pe parcurs s-a dezvoltat in partea de Dance ( Step Coregrafie ) sau pe partea de tonifiere ( Step & Tone ). Indiferent de genul pe care il preferi, orele de Step Aerobic sunt antrenante, eficiente si extrem de energice.

 

Step Aerobic este un antrenament de aerobic ce foloseste ca accesoriul banca stepper. Exercitiile pe stepper, cu stepper aduc un plus de dificultate orei de Step Aerobic. Combinatiile de pasi, ritmul cardio si exercitiile pe steper conduc la un plus de adrenalina si te captiveaza de la primele miscari.

 

Cu antrenamentul de Step Aerobic lucrezi cu accent  mai mult trenul inferior: picioare, coapse si abdomen. De asemenea, simti cum lucreaza si fesierii.

 

Exercitiile de la ora de Step Aerobic sunt sigure pentru articulatii si genunchi, iar ritmul alert duce la un numar ridicat de calorii - slabesti si te tonifiezi, sigur si rapid!

 

Beneficiile sunt numeroase, atat la nivel fizic, cat si psihic. Kilogramele vor fi in minus, iar tonusul ridicat!

Next Door Fitness este cea mai noua sala de antrenamente, situata pe Popa  Nan, zona Piata Muncii, Decebal, Piata Unirii.  Conditii excelente, sala spatioasa, vestiare, dusuri, zona de receptie, sistem de sonorizare performant.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro