0787.327.196

Pilates

Pilates reprezinta un sistem de exercitii fizice dezvoltat la inceputul secolului XX de catre Joseph Pilates in Germania. Pilates este un mod revolutionar de a face exercitii pentru minte si trup, cu el vei reusi sa ajungi la rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Pilates te va ajuta sa adopti o postura corecta si eleganta datorita miscarilor gratioase, care nu necesita un efort sustinut ca in cazul exercitiilor cardio.

Pilates lucreaza cu trupul si sufletul! Vei observa ca devii constient de modul in care corpul tau se misca si functioneaza. Cu Pilates reusesti sa iti controlezi respiratia, astfel incat vei putea executa miscarile la capacitate maxima. Controlul asupra propriului corp si respiratia corecta te vor ajuta sa faci fata stresului cotidian cu zambetul pe buze!

Practicand exercitiile de Pilates, vei reusi sa iti transformi corpul fara sa generezi masa musculara - datorita miscarilor specifice. Corpul tau va fi cu adevarat tonifiat, vei avea abdomen plat si picioare suple.

                                       

Exercitiile sunt executate in diverse pozitii - intins sau in picioare - au o intensitate moderata, asadar poti practica Pilates fara sa ai o pregatire prealabila. Mai mult, acest program te poate ajuta daca ai probleme cu spatele sau cu articulatiile (in acest caz, este recomandat sa ai acordul medicului tau) .  

Vino si tu la Next Door Fitness sa incerci Pilates! Vei observa schimbari in viata ta chiar dupa primele sedinte!

Consulta
programul, alege-ti grupa la care vrei sa vii, tipul de abonament care ti se potriveste si inscrie-te!

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro