0787.327.196

Personal Training

Daca vrei sa faci sport, insa orele de grup nu sunt ceea ce iti doresti, Next Door Fitness vine in ajutorul tau cu programul de Personal Training! Personal Training este un program personalizat doar pentru tine! Vei beneficia de sedinte particulare si suport din partea antrenorului tau personal.

Inainte de a incepe programul Personal Training vei avea o discutie cu antrenorul tau, in care  ii vei comunica exact ceea ce iti doresti si mai ales ce iti place! Acesta va concepe alaturi de tine un program care va fi supravegheat permanent, ti se va explica fiecare exercitiu in parte si vei intelege care sunt beneficiile pe care ti le aduce fiecare antrenament.

La fiecare sedinta Personal Training vei avea parte de atentia completa a instructorului tau, acesta va concepe structura programului de exercitii iar tu te vei auto-depasi la fiecare antrenament. Rezultatele sunt vizibile dupa primele sedinte de Personal Training.

       

La sala Next Door Fitness, sedintele de Personal Trainer sunt particulare, ceea ce inseamna faptul ca nu va mai fi nimeni in sala in timp ce tu te antrenezi, in afara de tine si de antrenorul tau personal. Fara priviri straine, fara comentarii legate de ce faci si cum faci, fara a te simti inconfortabil.


Daca vrei un  program de antrenamente personalizat, Next Door Fitness este alaturi de tine pentru ca tu sa obtii ceea ce iti doresti – slabire, tonifiere, intretinere sau chiar relaxare!

Fiecare antrenament are o durata de 50 de minute, exercitiile sunt adaptate nevoilor tale iar rezultatele sunt vizibile dupa primele sedinte.

           

Fiecare dintre noi este diferit, tocmai de aceea, daca simti ca orele de grup nu ti se potrivesc, alege Personal Training, pentru antrenamente special concepute pentru TINE!

Daca te intereseaza programul Personal Training, asteptam sa ne
contactezi pentru mai multe detalii!

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro