0787.327.196

Masaj

Masajul este o practica cu o veche istorie, masajul fiind in prezent foarte cautat de o mare diversitate de persoane, datorita efectelor benefice pe care masajul le are asupra sanatatii. 

Masajul, facut regulat, amelioreaza starea fizica, insa si pe cea psihica.

Combinat cu antrenamentele fizice, masajul te ajuta sa atingi obiectivele mult mai usor. Pe langa kilogramele date jos, disparitia celulitei si refacerea musculara, masajul are rol de a regla circulatia sanguina si limfatica, ajuta la regenerarea organismului, elimina toxinele din organism si confera o stare emotionala pozitiva!

Te poti informa (mai jos) asupra principalelor tipuri de masaje care se practica la sala de aerobic Next Door Fitness. Recomandarea noastra este aceea de a te sfatui cu terapeutul nostru inainte de a incepe un program de masaj, pentru alegerea terapiei de masaj potrivite.

 


Masaj anticelulitic

Masajul Anticelulitic este un adevarat adjuvant in combaterea celulitei. Combinat cu orele de antrenament, rezultatele sunt incredibile, iar aspectul de „coaja de portocala” este vizibil diminuat dupa primele sedinte.

Procedura de masaj anticelulitic este extrem de importanta atunci cand dorim sa combatem celulita. Rolul masajului anticelulitic este important din punct de vedere estetic - se reduce tesutul adipos si se insista pe zonele afectate de celulita.

Benefic pentru stimularea circulatiei sanguine, masajul anticelulitic ajuta si la eliminarea toxinelor din corp, diminuarea stratului adipos, imbunatatirea oxigenarii tesuturilor. Se reduce celulita si aspectul pielii se imbunatateste.

Next Door Fitness lucreaza cu cele mai bune creme profesioniste de masaj existente pe piata. In cazul in care esti sensibil la anumite ingrediente sau nu tolerezi cremele cu efect de incalzire a zonei masate, te rugam sa ii spui asta persoanei care efectueaza masajul, pentru a sti ce fel de creme de masaj preferi.

Dupa numai o luna de masaj efectuat cu o regularitate de 1-2 ori pe saptamana vei remarca vizibile rezultate, iar daca vei combina cu sedinte de sport, rezultatele sunt mult mai rapide.

Contraindicat in cazuri de: rani deschise, eczeme, arsuri, afectiuni ale sistemului circulator, varice, vene sparte!

 


Masaj reflexoterapeutic

Reflexoterapia se poate defini ca  tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate a fi sensibile. Acest tip de masaj este util in tratarea a unei largi varietati de afectiuni.

Masajul Reflexoterapeutic este extrem de benefic in tratarea bolilor aparatului respirator, cardio-vascular,  digestiv, ficat, pancreas, renal, endocrin, reumatic, nevroze, nevralgii, ginecologic.

Prin reflexoterapie se deblocheaza si se elimina acumularile de toxine din organism, cel mai important efect fiind relaxarea musculara si nervoasa. Vei simti cum se amelioreaza circulatia sanguina si limfatica si cum se imbunatateste functionarea sistemului nervos (dupa prima sedinta de reflexoterapie te vei putea odihni linistit in cazul in care sufereai de tulburari de somn).

Masajul reflexoterapeutic este contraindicat persoanelor cuboli infectioase, sarcini cu risc, ulcere varicoase, hemoragii interne, tumori maligne!

 


Masaj terapeutic – drenaj limfatic

Extrem de important daca stai multe ore la birou, masajul terapeutic este cel care te va ajuta sa iti corectezi eventuala postura gresita a spatelui, vei putea sa depistezi si sa eliberezi contracturile musculare nedorite si corpul tau se va relaxa si revitaliza.

Masajul Terapeutic este extrem de benefic pentru activarea sistemului nervos, cu efect calmant. O ora de masaj terapeutic va reusi sa combata stresul si sa elimine toxinele din organism.

Vei remarca cum scade frecventa reactiilor alergice, iar eliminarea retentiei fluidelor in corp va fi vizibila.

Masajul de tip drenaj limfatic inseamna un moment de rasfat pentru tine, miscari usoare accentuate pe anumite puncte cheie, o meritata relaxare cu uimitoare efecte, care asigura o detoxifiere completa si o regenerare profunda a organismului tau.

Drenajul limfatic este recomandat persoanelor care sufera de retentie de apa, insa este benefic si in cazul celor  care sufera de celulita edematoasa. 

Contraindicat in cazuri de: astm si bronsita, tuberculoza, in perioada menstruatiei, in unele cazuri de cancer!

 


Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este recomandat celor care se simt obositi, tensionati si care simt nevoia sa se relaxeze. 

Masajul de relaxare, facut regulat, te va ajuta sa obtii o stare de relaxare optima, vei putea sa te concentrezi mai usor si vei simti cum nevralgiile vor disparea.

Dupa sedintele de masaj de relaxare, vei obtine o stare de vitalitate si energie, eliminand starea de oboseala accentuata.

Masajul de relaxare confera o elasticitatea crescuta pielii, insa ajuta foarte mult la buna functionare a intregului organism si a sistemelor sale, cu precadere circulatia sanguina si limfatica. Intreaga musculatura se va relaxa, iar tu te vei simti mult mai energic!

Masajul de relaxare este contraindicat persoanelor care sufera de boli infecto - contagioase ale pielii, hemoragii cerebrale , infarct miocardic, hipertensiune arteriala, tuberculoza si fracturi recente.

 


Fitness Masaj

Fitness masaj reprezinta cel mai nou tip de masaj, disponibil acum in gama de servicii de masaj la sala Next Door Fitness!

Incearca acest tip de masaj, Fitness Masaj, si bucura-te de beneficiile pe care le vei simti la nivel psihic, dar si fizic.

Fitness Masaj este un tip de masaj nou, care combina mai multe tehnici de masaj: masaj anticelulitic, masaj de relaxare si drenaj limfatic, la care se adauga exercitii usoare de izometrie si forta statica, asupra carora se actioneaza prin tehnicile de masaj.

 

Rezultate uimitoare, inca de la primele masaje de acest tip, Fitness Masaj:

- reduci tesutul adipos

- scazi in centimetri

- elimini toxinele din organism

- tonifici armonios corpul

- obtii un abdomen plat

- elimini celulita inestetica de pe picioare si abdomen

- te relaxezi 

- obtii o piele hidratata si vizibil intinerita


Masaj shiatsu

Masajul Shiatsu isi are originea in Japonia si reprezinta o noua metoda de Masaj, care combina in mod revolutionar tehnici de Masaj oriental, corelate cu concepte si notiuni de anatomie si fiziologie, care, actionate la nivel holistic, ajuta pacientul sa obtina rezultate vizibile, in multe afectiuni sau in cazul mentinerii starii optime de sanatate.

 

Shiatsu reprezinta o tehnica de Masaj care actioneaza la nivel holistic, iar denumirea vine din“Shi” – deget si “Atsu” – presiune. La nivel de baza, putem prezenta simplist aceasta tehnica de Masaj, Shiasu, ca fiind exercitarea de presiune cu degetul, cu palmele sau cotul pe punctele esentiale.

Masajul Shiatsu, denumit si “acupunctura fara ace” sau "fizioterape japoneza", are rezultate precum deblocarea si reechilibrarea anumitor trasee energetice prin eliminarea punctelor de blocaj.

 

Beneficiile Masajului Shiatsu sunt numeroase, printre care:

-          Decontracturant

-          Analgesic

-          Relaxant

-          Echilibrare

-          Eliberarea toxinelor din organism

-          Reducerea presiunii arteriale

-          Relaxare profunda a tesuturilor

 


Masaj Su Jok

Su Jok, concept de sistematizare a doua ramuri importante de terapie: acupunctura si reflexologie, reprezinta o combinatie de tehnici de masaj si presopunctura, care se aplica in palma si in picior. Numele Su Jok provine din limba coreeana, "Su" - mana si "Jok" - picior.

 

Bazele sistemului Su Jok au fost puse de catre profesorul Park Jae Woo din Coreea, personalitate cu vaste cunostinte in domeniu, care in urma mai multor studii si informatii provenite inca din antichitate, a concluzionat ca exista posibilitati de proiectie a corespondetelor corpului uman, atat in palma, cat si in picior.

Poti trata sau ameliora prin tehnica Su Jok  mai multe afectiuni, precum:

- afectiuni ale sistemului nervos, cardiovascular, digestiv, respirator, locomotor, osor, urinar, endocrin, genital

- afectiuni ale pielii

- disfunctii sexuale

- disfunctii metabolice

- probleme emotionale si psihice

 


Te asteptam la sala de aerobic Next Door Fitness pentru sedinte de masaj pentru tine! Alege ce ti se potriveste! Nu uita de pachetele noastre la masaj, de la sectiunea tarife.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro