0787.327.196

Kangoo Jumps

 

Antrenamentul care a revolutionat sfera aerobicului – Kangoo Jumps, este cel care te va face sa iubesti sa faci sport. De ce? Pentru ca Kangoo Jumps este o forma de miscare care te va ajuta sa iti lucrezi atat partea inferioara, cat si cea superioara: obtii un corp ferm, tonifiat, scapi de kilogramele in plus iar sariturile cu ghetele speciale sunt foarte distractive. Scapi de monotonia orelor clasice de aerobic cu acest antrenament nou, Kangoo Jumps, foarte eficient si haios.

Kangoo Jumps este un antrenament care se efectueaza pe ghete speciale, care au arcuri eliptice si benzi de intindere, datorita carora vei avea protectie in momentul sariturilor. Kangoo Jumps este un antrenament eficient de aerobic, cel care ofera cea mai mare protectie in timpul exercitiilor si este foarte apreciat in intreaga lume datorita beneficiilor resimtite.

Beneficiile practicarii antrenamentului Kangoo Jumps :

-    Se dezvolta forta musculara

-    Creste rezistenta fizica

-    Sporeste coordonarea

-    Dispar durerile in talpa datorita sistemului special al ghetelor

-    Pe durata unui antrenament poti arde 800 de calorii, vei elimina kilogramele in plus

-    Ti se imbunatateste circulatia cardiovasculara

-    Ghetele Kangoo Jumps sunt recomandate pentru articulatii, cu ele se atenueaza cu 80% impactul la sol

-    Slabesti si te tonifiezi

-    Te distrezi la ore 

 

Chiar daca nu ai practicat Kangoo Jumps niciodata, nu trebuie sa iti fie teama. Vei fi surprins de cat de usor este sa stai pe ghete. Mai mult, instructorul de Kangoo Jumps iti va explica tot ce trebuie sa stii, te va ajuta si te va ghida pe timpul antrenamentului de Kangoo Jumps.

La sala de aerobic Next Door Fitness din Bucuresti, grupele de Kangoo Jumps sunt alcatuite din maxim 10 persoane, pentru ca tu sa ai parte de toata atentia instructorului tau.

Kangoo Jumps este un antrenament ce prezinta conditii de risc minim pentru coloana si articulatii. Atentie! Daca ai spondiloza cervicala nu ai voie sa practici Kangoo Jumps.

La orele de Kangoo Jumps trebuie sa ai sosete lungi, de bumbac. Echipamentul trebuie sa fie comod si este recomandat sa urmeze linia corpului, pentru a nu te incomoda in timpul sariturilor.

Vino si tu la sala de Kangoo Jumps - Next Door Fitness, in sectorul 2. Sala de fitness aerobic Next Door Fitness este situata pe Popa Nan, 82, et 1– foarte aproape de Facultatea Hyperion .


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro