0787.327.196

Dance Workout

Dance Workout este un antrenament cardio, intens, eficient si extrem de distractiv. Pe parcursul clasei, care dureaza 50 minute, vei combina pasi de aerobic si dans, in asa maniera incat la final vei obtine o super coregrafie.

 

Pornind de la un pas, vei adauga pe parcursul antrenamentului alti pasi, care, repetati, vor forma o coregrafie extrem de interesanta. Nu trebuie sa iti faci griji daca nu ai mai fost, la orele de Dance Workout pasii sunt simpli, predati la fiecare clasa, iar coregrafia mereu alta.

 

Tocmai de aceea, Dance Workout este un antrenament foarte bun si pentru spihic, deoarece iti lucreaza si capacitatea de concentrare, memorie si coordonare si elimina starile depresive.

 

La nivel fizic, beneficiile aduse de ora de aerobic  Dance Workout sunt numeroase:

-slabesti

-te tonifiezi

-maresti rezistenta musculara si eficienta folosirii oxigenului

-scazi nivelul colesterolului

-scazi riscul de boli cardiovasculare

-scade riscul de diabet

 

Te asteptam si pe tine la Dance Workout! Scapa de rutine clasicelor ore de aerobic si incearca noile antrenamente de la Next Door Fitness!

 

Next Door Fitness este cea mai noua sala de antrenamente, situata pe Popa  Nan, zona Piata Muncii, Decebal, Piata Unirii.  Conditii excelente, sala spatioasa, vestiare, dusuri, zona de receptie, sistem de sonorizare performant.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro