0787.327.196

Dance Time

Dance Time - timpul pentru dans! Exact, Dance Time este un antrenament cu dans! Miscarile de aerobic sunt usor inlocuite cu pasi de dans, care alcatuiesc coregrafii pe cele mai indragite melodii.

 

Dance Time este un antrenament de intensitate scazuta, spre medie. Asta inseamna ca, indiferent de conditia fizica (esti incepator sau practici sportul de ceva timp) poti participa la antrenamentul Dance Time.

 

Dance Time este un antrenament extrem de distractiv, la care se imbina utilul cu placutul, distractia cu "munca",  se ard calorii si se dau jos kilograme in plus. Ora de Dance Time este structurata pe coregrafii, ceea ce inseamna ca timp de o ora te vei simti ca la un party! 

 

    

Instructorul iti arata pasii, iar tie iti va fi foarte usor sa urmaresti si sa participi la coregrafii. Miscarile sunt usor de executat, iar atmosfera energica si melodiile in voga te vor face  sa nu simti cand trece ora. 

 

La Dance Time, beneficiile sunt numeroase. Pe langa cunoscutele beneficii pe care sportul le are asupra organismului nostru, la nivel psihic, Dance Time este si un remediu pentru starea psihica. Timp de o ora te vei destresa si iti vei incarca bateriile cu buna dispozitie si pofta de viata! 

Daca te-ai decis sa incerci Dance Time te asteptam la Next Door Fitness!

 

Next Door Fitness este cea mai noua sala de antrenamente, situata pe Popa  Nan, zona Piata Muncii, Decebal, Piata Unirii.  Conditii excelente, sala spatioasa, vestiare, dusuri, zona de receptie, sistem de sonorizare performant.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro