0787.327.196

Dance Fun Aerobic - pentru copii

Dance Fun Aerobic este un program interactiv de aerobic pentru copii, ce are la baza miscari din diferite stiluri de dans combinate cu exercitii de gimnastica aerobica, la care pot participa copiii cu varsta cuprinsa intre  4 ani si 14 ani. Dance Fun Aerobic reprezinta cel mai placut mod de a face gimnastica si de a adopta un stil de viata sanatos si activ pentru copii.

Dance Fun Aerobic este un antrenament de gimnastica aerobica , conceput pentru copii, in vederea unei dezvoltari fizice si psihice armonioase.  Cei mici vor invata sa isi coordoneze miscarile, isi vor spori rezistenta fizica si li se va insufla dorinta adoptarii unui stil de viata sanatos si echilibrat.

Antrenamentul Dance Fun Aerobic se desfasoara pe parcursul a 50 de minute si este structurat astfel:

- incalzire - aproximativ 10 minute

- antrenamentul propriu zis - aproximativ 40 de minute: exercitii de gimnastica aerobica combinate cu pasi de dans, jocuri educative, competitionale, coregrafii distractive pe melodii, pe care copiii le vor indragi

- relaxare si streching - aproximativ 5 minute, pentru ca organismul sa isi revina dupa efort.

 

Beneficiile practicarii antrenamentelor de gimnastica pentru copii sunt numeroase, miscarea este esentiala pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a fiecarui copil.

 

Dezvoltarea fizica:

- se sporeste rezistenta impotriva bolilor cardio vasculare

- se mareste rezistenta fizica a copilului si se previn leziunile musculare

- se sporeste coordonarea si echilibrul

- se diminueaza / inlatura tendintele de supraponderabilitate

- copiii vor adopta o tinuta corecta, eleganta

           Dezvoltarea psihica:

- creste increderea in fortele proprii;

- se dezvolta simtul disciplinei; la orele de Dance Fun Aerobic se imbina in cel mai ingenios mod disciplina cu distractia. Copiii vor invata sa accepte regulile si vor fi rasplatiti pentru fiecare reusita a lor;

- vor socializa cu copii de varste apropiate dar si cu instructorii care ii vor invata si ghida pe parcursul antrenamentelor;

- li se va dezvolta simtul de competitie, de auto-depasire.  De asemenea, apartenenta la grup le va insufla si spiritul de echipa.

Jocurile interactive vor avea ca scop o mai buna cunoastere a abilitatilor copiilor, interactiunea cu coechipierii lor si, de asemenea, dezvoltarea spiritului competitiv.

 

Inscrie-l pe cel mic la programul de dance aerobic pentru copii, Dance Fun Aerobic la Next Door Fitness. Aici isi va face prieteni noi si va invata sa fie responsabil.

Pretul unui abonament lunar este de 100 RON si include 8 sedinte.

Vino cu cel mic la Next Door Fitness si se va bucura de prima sedinta gratuit! Te vei convinge de beneficiile pe care le va avea cel mic practicand acest antrenament!

 

Pentru inscrieri si informatii suplimentare ne poti contacta folosind formularul de inscriere de la rubrica Contact , pe e-mail : contac@nextdoorfitness.ro sau telefonic: 0740.405.650. 

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro