0787.327.196

Dance aerobic

Dance Aerobic este programul de aerobic care te incarca cu energie si buna-dispozitie. Daca vrei sa urmezi un program de aerobic, insa orele clasice nu te incanta, atunci trebuie sa incerci Dance Aerobic. Te vei distra pe pasi de dans,  vei invata coregrafii inedite la melodiile tale preferate. Pe langa asta, vei arde calorii si vei scapa de kilogramele in plus.

Cu ce este diferit Dance Aerobic de programele clasice de aerobic? Raspunsul e simplu: chiar daca la baza sunt aceiasi pasi, la orele de Dance Aerobic miscarile clasice de aerobic se combina, rezultand o coregrafie foarte distractiva! Muzica antrenanta, ritmul alert, sala spatioasa si antrenorul prietenos vor transforma fiecare sedinta de Dance Aerobic  in ceva unic!

Beneficiile Dance Aerobicului sunt numeroase :
-    slabire uniforma
-    tonifiere
-    arderea rapida a grasimilor
-    energie
-    vitalitate


Exercitiile cardio vor accelera procesul de ardere a grasimilor iar tu vei simti rezultatele inca din primele sedinte.La o singura sedinta arzi pana la 800 de calorii. Vei elimina kilogramele in plus intr-un mod sanatos iar corpul tau se va tonifia: arzi grasimi, arzi calorii si combati celulita.

Incearca si tu! Inscrie-te la orele de Dance Aerobic la sala de fitness aerobic Next Door Fitness! 

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro