0787.327.196

Cardio aerobic

Cardio Aerobic este un program de aerobic in care se pune accent pe exercitiile de tip cardio. Spre deosebire de aerobicul clasic, Cardio Aerobic are o intensitate ridicata, fara pauze, cu un grad inalt de ardere a grasimilor. De asemenea, elimini kilogramele in plus si obtii un corp ferm, tonifiat.

Next Door Fitness iti recomanda acest tip de aerobic daca iti doresti un program intens, care iti solicita toate grupele musculare. Cardio Aerobic este programul ideal, care alaturi de o nutritie echilibrata, te ajuta sa obtii rezultatele dorite oricare este scopul tau: slabire, tonifiere, vitalitate.


Beneficiile Cardio Aerobic sunt numeroase, printre ele regasindu-se :
-    Imbunatatirea mobilitatii articulatiilor

-    Arderea grasimilor
-    Diminuarea stresului cotidian
-    Obtinerea unei atitudini pozitive


Vrem sa te ajutam in obtinerea rezultatelor dorite, de aceea incurajam sugestiile tale! Antrenorul  tine cont de fiecare parere in parte, iar programul de Cardio Aerobic va fi alcatuit din toate tipurile de exercitii pe care tu le consideri importante. Daca doresti sa iti lucrezi mai mult o parte a corpului, abdomen, picioare, brate, fesieri, nu trebuie decat sa ne spui ceea ce urmaresti de la acest program de aerobic.

Incearca si tu Cardio Aerobic! Inscrie-te la orele de Cardio Aerobic la sala de fitness aerobic Next Door Fitness! 

 Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro