0787.327.196

Cardio Abs Workout

Cardio Abs Workout este antrenamentul perfect pentru cei care doresc sa isi lucreze abdomenul, insa sunt plictisiti de clasicele abdomene la saltea.

 

Cardio Abs Workout este un antrenament de tip cardio, la care exercitiile sunt concentrate pe zona abdominala. Astfel ca, arzi calorii, cresti frecventa cardiaca si lucrezi zona abdominala; Cardio Abs Workout fiind cel mai bun antrenament, recomandat celor care doresc sa dea jos kilograme si sa lucreze intensiv zona abdominala.

 

Cardio Abs Workout este un antrenament de intensitate cardio medie si intensitate de forta medie spre ridicata. Indiferent de nivelul de pregatire fizica la care te afli, te invitam la ora de antrenament Cardio Abs Workout, deoarece instructoruul va sti sa iti adapteze miscarile in functie de nivelul tau. Scapi de burtica si iti lucrezi un abdomen de invidiat.

 

Beneficiile antrenametului de grup fitness, Cardio Abs Workout, sunt numeroase:

-lucrezi cardio, consumi un numar ridicat de calorii

-scazi in greutate

-lucrezi pe forta, concentrat pe partea abdominala

-tonus ridicat

-cresti imunitatea

-definesti musculatura abdominala

 

Next Door Fitness este cea mai noua sala de antrenamente, situata pe Popa  Nan, zona Piata Muncii, Decebal, Piata Unirii.  Conditii excelente, sala spatioasa, vestiare, dusuri, zona de receptie, sistem de sonorizare performant.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro