0787.327.196

Capoeira Aerobic

Capoeira Aerobic este un program de aerobic relativ nou, care a castigat o foarte mare popularitate. Sedintele de Capoeira Aerobic includ pasi reprezentativi dansului Capoeira, sunt solicitante si te vor ajuta sa slabesti, fara a pierde masa musculara. 

Capoeira a aparut in Brazilia, din necesitatea de aparare a sclavilor africani fata de colonistii portughezi. Acestia isi deghizau luptele in dans, alaturandu-le si o muzica antrenanta, care a devenit ulterior reprezentativa fenomenului Capoeira. Desi este considerata o forma de sport, Capoeira semnifica o filosofie, o arta.

 

 

La fiecare sedinta de Capoeira Aerobic vei arde aproximativ 1000 de calorii si poti fi sigur ca iti vei lucra fiecare grupa musculara. Miscarile ample si ritmul alert antreneaza fiecare parte a corpului. Te vei bucura de rezultate garantate: slabire, tonifiere, combaterea celulitei, obtinerea unui corp ferm dar mai ales castigarea unei atitudini pozitive asupra vietii.

 

Practicand Capoeira Aerobic vei simti multiple beneficii:

  • -  Obtii un abdomen plat, iti tonifici coapsele si fesierii
  • -  Pierzi in greutatate
  • -  Iti tonifiezi armonios corpul
  • -  Te simti energic, iti sporesti rezistenta fizica si mobilitatea
  • -  Diminuezi stresul cotidian
  • -  Inveti miscari specifice dansului Capoeira

 

Capoeira Aerobic este un program de aerobic ce imbina pasi specifici dansului Capoeira cu pasi de aerobic. Rezultatul se regaseste in fiecare sedinta la care vei participa: evadarea din cotidian si frenezia braziliana. Vei fi mai energizat si mai increzator in tine.

 

Incearca si tu Capoeira Aerobic si bucura-te de energia pe care ti-o ofera! Obtii un corp tonifiat si iei contact cu cultura Capoeira!
 


 

Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro