0787.327.196

BodyCombater

Next Door Fitness te invita la un nou antrenament de tip cardio: BodyCombater,clasa la care lucrezi activ exercitii de intensitate medie spre ridicata, preluate din arte martiale, box, karate si aerobic.

BodyCombater este o clasa care te va ajuta sa slabesti rapid, sa tonifiezi musculatura picioarelor, bratelor si cea abdominala, deoarece lucrezi toate grupele musculare cu miscari de tip TaeBo, lovituri, kick-uri, salturi, deplasari, insa si exercitii de tonifiere pe care le executi la sol.

La antrenamentul BodyCombater ajungi sa arzi pana la 700 de calorii pe parcursul a 50 minute, clasa de aerobic fiind una de intensitate medie spre ridicata. Spre deosebire de antrenamentul TaeBo ( BodyCombater se aseamana cu TaeBo), la BodyCombater ai mai putine repetari liniare, insa exercitiile se repeta pe coregrafia simpla.

 

Beneficiile antrenamentului de aerobic BodyCombater:

- antrenament de tip cardio, care te ajuta sa iti intaresti articulatiile si sa previi diverse boli

- creste activitatea sistemului imunitar

- elimina stresul

- scade aparitia cancerului prin oxigenerea suplimnetara a celulelor si nutritia celulara

- imbunatateste memoria si atentia

- te ajuta sa slabesti

- te ajuta sa iti tonifici armonios corpul

- te ajuta sa te eliberezi de acumularile negative, cu ajutorul exercitiilor preluate din box, arte martiale si karate 

 

Te asteptam si pe tine la sala de aerobic Next Door Fitness, situata in sector 2, pe strada Popa Nan, numarul 82, et 1 - intrarea prin dreapta, dupa bariera!

Suntem de 5 ani alaturi de tine, te asteptam sa ni te alaturi. Echipa Next Door Fitness este langa tine sa iti atingi obiectivele, sa obtii un corp sanatos si frumos si sa gasesti activitati sportive care sa te faca sa indragesti viata activa!

 


Next Door Fitness

Adresa: Str. Popa Nan, nr 82, etaj 1 - intrarea dupa bariera, pe dreapta

Zona: Hala Traian, Universitatea Hyperion

Telefon: 0787.327.196

Mail: contact@nextdoorfitness.ro