0787.327.196

bodyART™

bodyART™, asa cum spune si numele antrenamentului, reprezinta arta trupului: miscari line, armonioase, care pun in lucru toate grupele musculare, concomitent.

Cel mai nou tip de antrenament pe piata fitness-ului, bodyART™, este acum la sala de aerobic Next Door Fitness, in fiecare Miercuri, de la ora 20.30.

Despre bodyART™ - combinațiilor de exerciții statice și dinamice de forță le sunt adaugate elemente de întindere și relaxare, ce acționează benefic asupra musculaturii, întărește întregul sistem muscular, protejând articulațiile.

Cu ajutorul antrenamentului de bodyART se dezvoltă mobilitatea, puterea și nu în ultimul rând, condiția fizică, rezistența, echilibrul, stabilitatea, răbdarea, conștientizarea, anumite însușiri care sunt necesare pentru o mișcare armonioasă, un trai conștientizat.

Un antrenament bodyART™ perseverent duce la întărirea structurii ce asigură mișcarea corpului. Trupul va uita mişcări şi poziții incorecte, se dezvoltă conștientizarea întregului corp.

 

Incearca si tu  bodyART™si bucura-te de energia pe care ti-o ofera! Obtii un corp tonifiat si iti vei putea controla corpul! Te relaxezi si lucrezi, intarind musculatura armonios!

 


 

Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro