0787.327.196

Ballet Workout

Ballet Workout este un antrenament nou, unic in Bucuresti, care combina intr-un mod inedit eleganta pasilor de balet cu energia miscarilor de aerobic! Antrenamentul de Ballet Workout este diferit de clasicele ore de aerobic, iar miscarile facile, inspirate din balet te vor cuceri.

 

Combinam pasi de balet cu pasi de aerobic, invatam posturile corecte, deprindem eleganta baletului si ardem calorii la acest nou antrenament: Ballet Workout, doar la Next Door Fitness.

 

Antrenamentul de Ballet Workout dureaza 50 minute, timp in care vei trece prin coregrafii distractive cu pasi simpli, ce pot fi facuti indiferent de pregatirea fizica pe care o ai. Totodata, executati corect, pasii de la Balet Workout te vor "obliga" sa lucrezi cu propria ta greutate, astfel incat, in cel mai scurt timp corpul tau se va tonifia, se va subtia, iar kilogramele in plus se vor "topi".

 

Te distrezi, scapi din monotonie, si totodata, te si antrenezi. Instructorul de la clasa este atent la nevoile tale, asa ca nu ezita sa comunici daca vrei mai multe informatii legate de pozitiile corecte, miscari, exercitii.

 

Antrenamentul este structurat in 3 parti:

- incalzirea - esentiala la inceputul oricarui tip de antrenament, la Ballet Workout se face prin miscari simple, usoare, pe care le vei folosi chiar si pe parcursul clasei

- antrenamentul propriu zis - combini pasi de balet cu pasi de aerobic, nivelul de intensitate creste, lucrezi parte de coordonare dar si de coregrafie.

- streching - relaxarea, care va ajuta musculatura sa isi revina dupa efortul.

 

Beneficiile sunt vizibile, in primul rand pe plan psihic: dupa prima sedinta de Ballet Workout te vei simti mult mai optimist, increzator si cu un tonus bun. La nivel fizic, pe langa cunoscutele beneficii aduse de sport orgnismului nostru, vei obtine un corp tonifiat, suplu, kilograme in minus. Mai mult, ti se imbunatateste postura corpului si vei capata un plus de eleganta in miscari.

 

Daca te-ai decis sa incerci Ballet Workout- un antrenament revolutionar in randul claselor de group-fitness, te asteptam la Next Door Fitness!

 

Next Door Fitness este cea mai noua sala de antrenamente, situata pe Popa  Nan, zona Piata Muncii, Decebal, Piata Unirii.  Conditii excelente, sala spatioasa, vestiare, dusuri, zona de receptie, sistem de sonorizare performant.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro