0787.327.196

Antrenamente UP! - Tone UP! - Power UP! - Booty UP!

Antrenamente UP! - singura sala de sport din Bucuresti unde gasesti antrenamente UP!, special concepute pentru tine, pentru maxim de rezultate in cel mai scurt timp!

 

Incepand cu luna Octombrie, te invitam sa iei parte la antrenamentele UP!, unice in Bucuresti, doar la sala de aerobic Next Door Fitness!

 

Special concepute pentru tine, antrenamentele de tip UP! sunt perfect structurate pentru ca tu sa atingi un program complet de antrenament, fiind integrate trei clase diferite, la care lucrezi corect si intens toate grupele musculare, atat pe tonifiere, cat si pe cardio!

 

In gama de antrenamente UP! gasesti trei clase diferite, care te ajuta sa slabesti rapid si sanatos, sa lucrezi intens, sa iti modelezi corpul armonios si sa tonifiezi toate grupele musculare!

 

Gama de antrenamente UP! cuprinde trei clase diferite:

Tone UP! - antrenament intensiv de tonifiere, intensitate cardio scazuta, lucrezi toate grupele musculare, cu accesorii: step, bara greutati, gantere - creste tonusul si alterneaza exercitiile intr-un mod echilibrat.

Power UP! - antrenament intensiv de tip cardio, intensitate cardio ridicata, lucreaza toata grupele musculare, accent pe abdomen si picioare. Ritmul este echilibrat, alternand exercitiile de tip high intensity cu cele de tip low intensity. Ajuta la eliminarea kilogramelor in plus si tonifierea armonioasa a corpului.

Booty UP! - antrenament intensiv de tonifiere, intensitate cardio scazuta, concentrat pe exercitii pentru coapse si fesieri. Te ajuta sa obtii un posterior ferm si sa elimini celulita inestetica de pe coapse si fesieri.

 

Participa la programele UP!, unice in Bucuresti, doar la sala de aerobic Next Door Fitness, situata in zona Piata Muncii, Piata Unirii, in imediata apropiere a facultatii Hyperion!

 

Uita-te la program, alege-ti grupa la care vrei sa vii si inscrie-te la orele de sport la Next Door Fitness! 

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro