0787.327.196

Sarbatorile de iarna le petreci alaturi de cei dragi tie

Sarbatorile de iarna se petrec alaturi de cei dragi - momente frumoase, caldura familiei, bucuria intalnirii. Craciunul, Revelionul, sunt evenimente mult asteptate pe timpul anului, momente pe care iti doresti sa le traiesti alaturi de familie si prieteni.

 

Toate abonamentele de aerobic si group fitness achizitionate in luna Decembrie sunt valabile si toata luna Ianuarie 2016! Ai timp suficient sa beneficiezi de toate sedintele de aerobic, insa  sa stai si cu familia si prietenii! *

 

Tocmai de aceea, sala de aerobic din Bucuresti, Next Door Fitness iti ofera o surpriza frumoasa, care te va incuraja sa nu renunti la bunele obiceiuri: sport, viata activa, insa sa te bucuri de timpul petrecut in compania celor dragi!

 

Vino la sala de aerobic Next Door Fitness, si poti face Pilates, Tae Bo, Aerobic, Dance Time, Fitball, Yogalates si multe altele, in Bucuresti, sector 2 - Str Popa Nan, nr 82, et 1.

 

Gasesti la sala de aerobic Next Door Fitness o atmosfera calda, prietenoasa, personal calificat, antrenori cu experienta.

 

Fii in forma de sarbatori! Alege sa stralucesti si sa ai un tonus ridicat!

 

De asemenea, iti recomandam si serviciile de masaj, care, combinate cu orele de sport, iti aduc rezultate imediate: tonus ridicat, kilograme in minus, eliminarea celulitei

 

Afla mai multe despre oferta lunii Decembrie la masaj, ai 4 sedinte de masaj (50 minute) la doar 150 RON!

 

 

Sarbatori fericite alaturi de familie si prieteni!

 

 


* Conditia se aplica doar pentru abonamentele cu numar limitat de sedinte, achizitionate in luna Decembrie 2015

* Abonamentele nelimitate, achizitionate in luna Decembrie 2015 se prelungesc cu 14 zile

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro