0787.327.196

Reduceri pentru tine si prietenii tai

Vino cu cel putin 2 prieteni si achizitionati abonamente la Next Door Fitness!
Impreuna va veti bucura de reducere de 20% din valoarea fiecarui abonament!


Daca iti convingi cel putin 2 prieteni sa vina cu tine la programele de aerobic, veti beneficia de o reducere individuala de 20% din valoarea abonamentului pe care il preferati! Va asteptam sa va alaturati noua pentru a descoperi impreuna cea mai distractiva cale spre rezultatele dorite!

Veti dansa si veti arde calorii pe pasi de dans la orele de Zumba, va veti tonifia musculatura si veti invata ce inseamna echilibrul si coordonarea la orele de Pilates, veti arde calorii pe o muzica antrenanta la Cardio Aerobic, va veti lucra bratele, abdomenul, fesierii si picioarele la Fitball, veti descoperi coregrafii interesante si pasi inediti de dans pe cele mai ritmate melodii la Dance Aerobic si bineinteles veti consuma sute de calorii si va veti elibera stresul acumulat practicand miscarile specifice programelor Tae-bo sau Capoeira Aerobic.

Puteti sa faceti toate aceste activitati impreuna si sa beneficiati si de reducerea de 20% din pretul oricarui tip de abonament.
 

Consulta programul, alege tipul de abonament care ti se potriveste si... convinge-ti prietenii! Profita si tu de oferta!

*Oferta valabila in perioada 1 Mai - 1 Iulie 2012.
*Oferta este valabila pentru prima luna de abonament. La un nou abonament se vor practica preturile listate in sectiunea Tarife.
*Promotia oferita nu se cumuleaza cu alte promotii existente.