0787.327.196

Promotie Fit Friends

Pentru ca e mai distractiv intre prieteni, venim cu oferta "FIT FRIENDS", care reprezinta un indemn de a face miscare, de a descoperi antrenamente eficiente, antrenori dedicati si atmosfera primitoare de la NEXT DOOR FITNESS!

Beneficiaza de pachetul promotional "FIT FRIENDS", care iti aduce reduceri la abonamentele de 12 sedinte MULTI, pentru tine si inca un prieten.

Doar 250 RON, reducere de la 300 RON, pentru doua abonamente de 12 sedinte, pentru tine si inca un prieten! Acces la toate tipurile de antrenament, oricand doresti, in perioada de valabilitate a abonamentului.
 
Fii in forma cu antrenamentele Next Door Fitness! Poti alege intre : Zumba, Pilates, Fitball, Cardio Tone, Tae Bo, Capoeira Aerobic, Strech & Tone, Total Toning, Cardio Aerobic, Shake It Aerobic si multe altele!
 

Slabesti, te tonifiezi si te distrezi la sala de aerobic Next Door Fitness din Bucuresti, sector 3, zona Piata Muncii, Hala Traian, Decebal, Alba Iulia, Piata Unirii.

 

Va asteptam la miscare la sala de aerobic Next Door Fitness!

Oferta valabila in perioada 29 Mai - 29 Iunie 2014
Oferta valabila pentru cel putin un client nou - un client care nu a mai avut abonament la Next Door Fitness ( cel putin un abonament din pachet trebuie emis unui client nou )
Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte existente

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro