0787.327.196

Reducere Dance Fun Aerobic - pentru copii

Vino cu cel mic la cursurile de Dance Fun Aerobic si beneficiezi de REDUCERE 20% din pretul abonamentului lunar, in prima luna. Cu numai 80 RON, copilul tau se va distra, va face miscare si va invata coregrafii distractive, iar tu economisesti 20% din valoarea abonamentului in prima luna.

Dance Fun Aerobic este un program interactiv de aerobic pentru copii, ce are la baza miscari din diferite stiluri de dans combinate cu exercitii de gimnastica aerobica, la care pot participa copiii cu varsta cuprinsa intre 4 ani si 14 ani. Dance Fun Aerobic reprezinta cel mai placut mod de a face gimnastica si de a adopta un stil de viata sanatos si activ pentru copii.

Exercitiile practicate si melodiile alese la orele de gimnastica pentru copii, Dance Fun Aerobic,  il vor ajuta pe cel mic in dezvoltarea sa psihica si fizica. Ii vor spori rezistenta, va deveni mai atent si echilibrat. Pe parcursul orei vor fi inserate diverse jocuri tematice, menite sa ii mareasca spiritul de observatie, atentia, concentrarea dar si calitati precum relationare, spirit concurential si de echipa.

Profita de Promotia Dance Fun Aerobic pentru copii! Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne poti contacta accesand rubrica de Contact, telefonic : 0787.327.196 sau pe e-mail: contact@nextdoofitness.ro


*Oferta valabila in perioada 16 Octombrie - 1 Noiembrie 2012.
*Oferta este valabila pentru prima luna de abonament. La un nou abonament se vor practica preturile listate in sectiunea Tarife.
*Promotia oferita nu se cumuleaza cu alte promotii existente.