0787.327.196

Oferta MASAJ - pregateste-te de plaja !

Next Door Fitness te ajuta sa te pregatesti de plaja!

Iti oferim in luna Iulie o oferta de nerefuzat la sedintele de masaj - 50 minute!

Scapa de celulita si remodeleaza-ti corpul cu ajutorul sedintelor de masaj la salonul de masaj din zona Piata Muncii, doar la Next Door Fitness!

 

Ai 3 sedinte de masaj 50 minute la doar 99 RON! Poti alege intre masajul anticelulitic, reflexoterapeutic, presopunctura, masaj de relaxare sau fitness masaj!

 

Lasa-te pe mana specialistilor Next Door Fitness si vei obtine cele mai bune rezultate! Te relaxezi si obtii o piele catifelata, fara celulita!

 

Poti opta si pentru oferta la aerobic, 2 in 1 (vezi detalii) pentru un plus de rezultate: sport si masaj, cea mai buna solutie pentru eliminarea celulitei si a kilogramelor in plus!

 

Combinat cu antrenamentele fizice, masajul te ajuta sa atingi obiectivele mult mai usor. Pe langa kilogramele date jos, disparitia celulitei si refacerea musculara, masajul are rol de a regla circulatia sanguina si limfatica, ajuta la regenerarea organismului, elimina toxinele din organism si confera o stare emotionala pozitiva!

Informeaza-te (vezi detalii) asupra principalelor tipuri de masaje care se practica la sala de aerobic Next Door Fitness. Recomandarea noastra este aceea de a te sfatui cu terapeutul nostru inainte de a incepe un program de masaj, pentru alegerea terapiei de masaj potrivite.

 

Profita de ofertele verii la Next Door Fitness!

 

 


* Oferta valabila in luna Iulie 2015

* Poti accesa un numar nelimitat de oferte la masaj, atata timp cat sedintele se vor face in luna Iulie 2015, in limita programului salonului

* Sedintele de masaj au o durata de 50 minute, poti opta intre : masaj anticelulititc, masaj terapeutic, masaj reflexoterapeutic, masaj de relaxare, masaj fitness

 


 

Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro