0787.327.196

Ofera cel mai frumos cadou de Craciun!

De Craciun iti doresti sa oferi cele mai frumoase cadouri celor dragi, pentru ca ei sa simta toata aprecierea ta, insa, de cele mai multe ori, goana dupa cadouri se dovedeste a fi istovitoare si fara rezultatele cele mai bune!

Daca nu esti hotarat inca asupra celui mai potrivit cadou, Next Door Fitness vine in ajutorul tau cu reduceri avantajoase la pachetele de masaj 50 minute sau la pachetele de aerobic.

 

Pachete masaj

Ofera-i celui drag moment de rasfat cu masajele de 50 minute anticelulitice, de relaxare, terapeutice, drenaj limfatic. La Next Door Fitness gasesti intotdeauna cele mai bune variante; in functie de nevoile clientilor nostri, venim cu cele mai bune variante si sugestii. Terapeutii nostri sunt profesionisti, cu experienta si orientati catre clienti.

6 sedinte masaj, la doar 200 RONreducere de la 300 RON

- 8 sedinte masaj, la doar 250 RON, reducere de la 380 RON

Sedintele pot fi folosite in luna Ianuarie a urmatorului an, iar perioada in care le poti achita este : 16 Decembrie – 24 Decembrie 2014.

Voucherele sunt sub forma de voucher cadou, perfecte pentru a fi folosite ca dar, valabile in format fizic sau electronic!

Pachete aerobic

Cea mai buna metoda de a avea un tonus ridicat si zambetul pe buze mereu, este atunci cand ai activitati pe care le indragesti si care iti ofera satisfactii. Una din aceste activitati este cea sportiva, iar Next Door Fitness iti ofera pachete de aerobic la cele mai avantajoase preturi, perfecte pentru a fi oferite celui drag!

Iti arati afectiunea invitand la miscare la orele noastre de grup, la care poti lua si tu parte! O frumoasa activitate in timpul liber!  

Afli mai multe detalii aici despre programele Next Door Fitness!             

8 sedinte aerobic, la doar 70 RONreducere de la 100 RON

- 10 sedinte aerobic, la doar 100 RONreducere de la 130 RON

Sedintele pot fi folosite in luna Ianuarie a urmatorului an, iar perioada in care le poti achita este : 16 Decembrie – 24 Decembrie 2014.

 

Voucherele sunt sub forma de voucher cadou, perfecte pentru a fi folosite, valabile in format fizic sau electronic!

 

Profita de ocazie si ofere-i persoanei iubite un frumos cadou, momente de rasfat si tonus, la Next Door Fitness!

 

Next Door Fitness este cea mai noua sala de antrenamente, situata pe Popa  Nan, zona Piata Muncii, Decebal, Piata Unirii.  Conditii excelente, sala spatioasa, vestiare, dusuri, zona de receptie, sistem de sonorizare performant.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro