0787.327.196

Momente de rasfat

"Momente de rasfat" pentru tine este noua promotie Next Door Fitness!

Ne dorim sa iti rasplatim determinarea si implicarea in antrenamentele Next Door, tocmai de aceea venim cu un cadou pentru toti cei care isi achizitioneaza abonament la sala de aerobic Next Door Fitness!

Fiecare abonament la aerobic, achizitionat in perioada 14 Aprilie - 30 Aprilie 2015, va primi GRATUIT o sedinta de masaj de 60 minute, la alegere: masaj anticelulitic, masaj terapeutic, masaj de relaxare, reflexoterapeutic, masaj personalizat, masaj cu bete de bambus sau presopunctura.

Imbina sportul cu masajul, pentru maxim de rezultate, fizic si psihic. Lasa-te rasfatat de specialistii terapeuti de la Next Door Fitness, preocuparea si interesul acordat fiecarui client in parte sunt elementele care te vor cuceri si pe tine si vor transforma fiecare sedinta de masaj intr-una de relaxare totala, revigorare psihica si redobandire energetica.

Primeste cadoul pe care ti-l oferim, incepe sa acorzi importanta propriei tale persoane! Sport si masaj - combinatia pe care noi o recomandam pentru rezultate rapide si de durata: eliminarea kilogramelor in plus si a celulitei, remodelare corporala, tonus optim, recapatarea starii de bine!

Afla mai multe detalii de la receptia clubului Next Door Fitness, pe e-mail: contact@nextdoorfitness.ro sau telefonic: 0740.405.650.

Sala de aerobic Next Door Fitness este situata in zona Hala Traian, la 5 minute de Piata Unirii si Piata Muncii!

 

 

Consulta programul salii de aerobic Next Door Fitness, alege-ti abonamentul de aerobic care te avantajeaza si primeste cadoul nostru - o sedinta de masaj, la alegere, de 60 minute!

 

*Oferta este valabila pentru abonamentele de aerobic achizitionate in perioada 14 Aprilie 2015 - 30 Aprilie 2015

*Oferta este valabila pentru abonamentele pentru orele de grup

*Sedintele de masaj se vor efectua pe baza programarilor. In caz de neprezentare sau anulare cu mai putin de 4 ore inainte, sedinta va fi considerata facuta

*Sedintele de masaj pot fi oferite cadou unei alte persoane

 

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro