0787.327.196

Fara celulita - Pachet Promo Masaj

Next Door Fitness te ajuta sa te pregatesti de plaja!

Iti oferim un pachet la pret de nerefuzat la sedintele de masaj - 50 minute!

Scapa de celulita si remodeleaza-ti corpul cu ajutorul sedintelor de masaj la salonul de masaj din zona Piata Muncii, doar la Next Door Fitness!

 

Ai 5 sedinte de masaj 50 minute la doar 190 RON! Poti alege intre masajul anticelulitic, reflexoterapeutic, terapeutic saumasaj de relaxare 

Lasa-te pe mana specialistilor Next Door Fitness si vei obtine cele mai bune rezultate! Te relaxezi si obtii o piele catifelata, fara celulita!

 

Combinat cu antrenamentele fizice, masajul te ajuta sa atingi obiectivele mult mai usor. Pe langa kilogramele date jos, disparitia celulitei si refacerea musculara, masajul are rol de a regla circulatia sanguina si limfatica, ajuta la regenerarea organismului, elimina toxinele din organism si confera o stare emotionala pozitiva!

Informeaza-te (vezi detalii) asupra principalelor tipuri de masaje care se practica la sala de aerobic Next Door Fitness. Recomandarea noastra este aceea de a te sfatui cu terapeutul nostru inainte de a incepe un program de masaj, pentru alegerea terapiei de masaj potrivite.

 

Profita de ofertele verii la Next Door Fitness!

 

 


* Poti accesa un numar nelimitat de oferte la masaj, sedintele se fac pe baza de programare

* Sedintele de masaj au o durata de 50 minute, poti opta intre : masaj anticelulitic, masaj terapeutic, masaj reflexoterapeutic, masaj de relaxare

 


 

Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro