0787.327.196

DOAR 35 RON - 50 minute MASAJ

In luna Iunie 2015 venim cu o oferta extrem de atractiva la serviciile de masaj!

Vino la Next Door Fitness cu abonamentul de aerobic activ si ai acces la sedinte de masaj ( 50 minute! ) cu doar 35 RON pe sedinta!

 

Combina antrenamentele cu sesiuni de masaj, la alegere: anticelulitic, relaxare, sportiv, terapeutic, drenaj limfatic, pentru rezultate rapide si vizibile: slabesti, elimini celulita si scazi in centimetri!

 

Ofera-ti momente de rasfat cu sedintele de masaj, la Next Door Fitness, sala de aerobic din zona Hala Traian - Piata Unirii -  Piata Muncii! Alege sa te simti bine si sa fii in forma maxima in aceasta vara!

 

Ai fiecare sedinta de masaj la pretul incredibil de DOAR 35 RON, pentru sesiunile de 50 minute! Beneficiezi de 50 minute de masaj anticelulitic, terapeutic, drenaj limfatic, relaxare si sportiv, daca prezinti cardul activ Next Door Fitness (abonament activ la sedintele de grup)

 

 

* Oferta valabila doar pentru membrii Next Door Fitness - abonament activ la antrenamentele clubului
* Oferta valabila doar in luna Iunie 2015
* Numar nelimitat de sedinte de masaj, pe baza de programare, in functie de locurile libere disponibile in salonul de masaj

 

Vino si tu! Afla mai multe detalii la telefon: 0740.405.650, pe e-mail: contact@nextdoorfitness.ro sau la receptia salii de aerobic Next Door Fitness!

 


 

 

Next Door Fitness
Popa Nan, 82, et 1

0787.327.196
contact@nextdoorfitness.ro
www.nextdoorfitness.ro