0787.327.196

Alege sa iti petreci vara FARA CELULITA

Alege sa iti petreci vara FARA CELULITA!


Iti oferim la pret atractiv pachetul la masaj anticelulitic, masaj terapeutic, masaj de relaxare sau reflexoterapie, la salonul de masaj - intretinere corporala din Bucuresti, zona Piata Muncii, Piata Unirii - in cadrul salii de aerobic Next Door Fitness!

In perioada 15 Iulie - 5 August 2016 iti poti achizitiona pachetul de 6 sedinte Masaj - 50 minute fiecare, la DOAR 200 RON!

 

 


Alege sa iti petreci vara fara celulita!

6 sedinte MASAJ - 50 minute fiecare, la DOAR 200 RON! 

Alege sa combini sedintele de masaj cu antrenamentele salii de sport Next Door Fitness , situata in zona Piata Muncii - Piata Unirii, pentru rezultate vizibile: elimini celulita si pierzi kilogramele in plus, obtii un corp tonifiat si armonios si castigi timp de calitate petrecut in stilul Next Door Fitness!

             

 


Oferta este valabila doar in perioada 15 Iulie - 5 August 2016, insa sedintele la masaj le poti efectua cand alegi tu, pachetele au valabilitate nedeterminata!

Alege sa combini sedintele de masaj cu antrenamentele salii de sport Next Door Fitness , situata in zona Piata Muncii - Piata Unirii, pentru rezultate vizibile: scapi de celulita si pierzi kilogramele in plus, obtii un corp tonifiat si armonios si castigi timp de calitate petrecut in stilul Next Door Fitness:

 

personal calificat

tehnicieni maseuri cu experienta si dedicati muncii lor, pasionati de arta masajului

instructori devotati si pasionati

- atmosfera calda si primitoare 

- colectiv prietenos

 

Informeaza-te (vezi detalii) asupra principalelor tipuri de masaje pe care le poti face la sala de aerobic Next Door Fitness. Recomandarea noastra este aceea de a te sfatui cu terapeutul nostru inainte de a incepe un program de masaj, pentru alegerea terapiei de masaj potrivite.

 

Alege sa iti petreci vara FARA CELULITA!

 


* Oferta masaj valabila in perioada 15 Iulie - 5 August 2016

* Oferta masaj valabila in limita a 30 pachete

* Oferta masaj valabila doar pe baza de programare

* Fiecare client la masaj poate achizitiona oricate oferte de masaj doreste, in limita numarului de pachete disponibile, insa doar o oerta la abonamentul nelimitat de aerobic

* Sedintele Fitness Masaj nu sunt incluse in pachet

* Pachetul cuprinde 6 sedinte de masaj a cate 50 minute fiecare, la alegere: anticelulitic, relaxare, terapeutic, reflexoterapeutic

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro