0787.327.196

2 in 1 - doua abonamente NELIMITATE la pret de unul!

Esti cu gandul la vacanta? Atunci trebuie sa fii in cea mai buna forma cand aceasta va veni!

Tocmai de aceea, Next Door Fitness vine cu o oferta de nerefuzat! 

 

2 in 1, noua campanie Next Door Fitness, iti aduce un abonament Nelimitat GRATUIT pentru un prieten la fiecare abonament Nelimitat achizitionat!

Doua abonamente Nelimitate la pret de unul! Platesti doar 200 RON si primesti doua abonamente nelimitate in luna Iulie 2015!

 

Ai acces NELIMITAT la antrenamentele de grup tu si inca un prieten, daca iti achizitionezi abonamentul in luna Iulie!

 

Suna bine?  Nu rata oferta Next Door Fitness si ia-ti abonamentul Nelimitat la antrenamentele de grup, vei primi inca unul pe care il poti face cadou!

 

Slabesti, te tonifiezi si te distrezi cu antrenamentele Next Door Fitness! Indiferent de stilul pe care il preferi, la sala de aerobic Next Door Fitness gasesti antrenamentele ideale: Pilates, Fitball, Tae Bo, Dance Time, Capoeira Aerobic, XTT, Total Toning si multe altele!

 

2 in 1, toata luna Iulie! Dam startul kilogramelor in minus!

 


* Oferta valabila in luna Iulie 2015

* Platesti un abonament nelimitat, primesti doua (unul pentru tine, celalalt pentru un prieten)

* Abonamentul gratuit este pentru un client nou Next Door Fitness, care nu a mai participat la antrenamentele de grup

 


La Next Door Fitness vei gasi o sala de aerobic spatioasa, noua, cu oglinzi mari, dotata cu vestiare separate pentru fete si baieti, pentru ca tu sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti.

 

Pe o suprafata de 250 mp, Next Door Fitness dispune de toate conditiile: sala open space de 115 mp – capacitate de 50 persoane, dotata cu oglinzi , sistem audio super performant, parchet special pentru activitati sportive: dans, aerobic,  vestiare – fete / baieti, dusuri si toalete, toate noi (sala deschisa in Septembrie 2014), sala de asteptare de 50 mp , plus inca o sala open space de 40 mp – destinata altor activitati sportive conexe.

Designul modern, inspirat din tema urbana, este cel care pune amprenta pe intregul spatiu, fapt ce il face unul extrem de interesant si inedit. 

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro