0787.327.196

Slabim impreuna - Grup Suport

Pentru ca intelegem importanta adoptarii unui stil de viata sanatos si stim ca de cele mai multe ori tranzitia de la vechiul stil de viata la unul mai ordonat si echilibrat poate fi anevoioasa, venim in ajutorul tau cu programul „Slabim impreuna”.

 

Daca ti-ai propus sa dai jos acele kilograme in plus care te impiedica sa te bucuri pe deplin de viata, la Next Door Fitness vei gasi o echipa de profesionisti care te va ajuta sa obtii ceea ce ti-ai stabilit.

Te invitam sa participi la programul „Slabim impreuna” unde vei invata cum poti sa iti controlezi dieta alimentara si cum sa reusesti sa faci fata ispitelor culinare.

Noi sustinem o viata sanatoasa, o nutritie echilibrata si un stil de viata activ. De aceea, te indemnam sa adopti si tu un mod de viata echilibrat si energic.

La Next Door Fitness vei primi ajutor sa slabesti sanatos prin miscare si vei primi sfaturi de nutritie care ti se vor potrivi tie, vei invata sa iti cunosti organismul si nevoile sale.

Fiecarui participant i sa va alcatui o fisa de observatii, in care vor fi trecute toate rezultatele. Tu vei putea sa monitorizezi in ce fel progresezi, atat din perspectiva kilogramelor pierdute, centimetrilor in minus si a tonusului general.

Sala de fitness aerobic Next Door Fitness este situata pe Popa Nan, nr 82, et 1 - la 50 metri de facultatea Hyperion. Pentru informatii suplimentare ne gasesti la numarul de telefon: 0740.405.650 sau pe e-mail:  contact@nextdoorfitness.ro .

Vino la Next Door Fitness si vei primi din partea noastra tot sprijinul de care ai nevoie pentru a da jos kilogramele in plus, definitiv!

 


 

Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro