0787.327.196

Noul program Next Door Fitness

Update: Incepand de Luni, 20 Iunie 2016, sala Next Door Fitness are un nou program. Vino si tu sa descoperi antrenamentele noi alaturi de echipa salii Next Door Fitness!

 


Cu drag si spor lucram la noul program al salii de aerobic Next Door Fitness! Ne plac schimbarile si ne place sa aducem mereu antrenamente noi si interesante, care iti vor aduce plus de motivatie sa continui sa faci sport, fara a te lasa descumpanit de rutina exercitiilor fizice.

Incepand cu 20 Iunie 2016 vom avea un program nou de antrenamente, in care se vor regasi clasele tale preferate: Zumba, Pilates, Fitball, Dance Time, Functional, Tone UP, Step & Tone, dar si antrenamente noi, clase pline de energie, cu exercitii noi, cardio si de tonifiere, care te vor ajuta sa slabesti si sa arzi caloriile, sa capeti un tonus perfect si o silueta de invidiat.

Tocmai de aceea, ne dorim sa aflam si parerea ta! Cu siguranta vom tine cont de ea si vom incerca sa facem in asa fel incat noul program sa fie potrivit pentru tine, cu antrenamentele deja indragite si cu antrenamente noi!

Asteptam sugestiile tale, suntem deschisi sa le primim prin orice mijloc :

- facebook

- mail: contact@nextdoorfitness.ro

- telefonic: 0740.405.650

- receptia salii 

La sala de aerobic Next Door Fitness, situata in zona Piata Muncii, Piata Unirii, pe strada Popa Nan, 82 - langa Universitatea Hyperion, poti alege din peste 20 tipuri de antrenamente, diferite ca structura si stil, care te vor ajuta sa slabesti, sa ajungi la greutatea ideala, sa te incarci cu energie pozitiva si sa ai un tonus perfect!

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon:0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro