0787.327.196

Next Door Fitness - partener 7Card

Next Door Fitness, sala de aerobic si masaj din Bucuresti, te invita sa participi la antrenamente unice, diversificate, care te cuceresc prin energia lor si atmosfera prietenoasa. La sala de aerobic din Bucuresti, Next Door Fitness, situata in zona Piata Unirii - Piata Muncii, vei putea accesa clase precum: Pilates, Tae Bo, Dance Time, Fitball, Step, Total Toning, XTT, Capoeira Aerobic si multe alte antrenamente intense.

Ne dorim sa venim in intampinarea ta cu ultimele noutati in materie de sport si exercitii, tocmai de accea va prezentam periodic oferte promotionale, preturi atractive si conditii de antrenament ireprosabile: sala de aerobic spatioasa, dotata la cele mai inalte standarde, intr-un cadru urban inedit.

Cu drag va asteptam pe toti, tocmai de aceea Next Door Fitness este printre primii parteneri 7Card, avand un frumos parteneriat de peste 3 ani.

Daca ai abonament 7Card, tot ce trebuie sa faci este sa ne prezinti cardul tau 7Card la receptie si ai acces liber la oricare antrenament doresti, un antrenament in fiecare zi.

Echipeaza-te cu energie pozitiva si nu uita cardul 7Card. Vino la sala de aerobic din Bucuresti, Next Door Fitness sa te bucuri de sesiuni intense si eficiente de antrenament.

 

 

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro