0787.327.196

Grupa noua de PILATES - DAYTIME

Am inceput inscrierile pentru o grupa noua de PILATES, in timpul zilei; deschidem o grupa noua de PILATES, in fiecare Marti si Vineri, ora 12.00.

 

Pilates este un antrenament vedeta, inventat de Joseph Pilates la inceputul secolului XX, care a capatat tot mai multa popularitate datorita miscarilor usor de executat, sistemului integrator si a rezultatelor vizibile chiar dupa primele sedinte, atat la nivel de postura, dimensiuni dar si la nivel mental.

 

In Ianuarie,sala de sport Next Door Fitness deschide o grupa noua de Pilates, in timpul zilei, pentru cei care nu pot ajunge la orele de dupa amiaza.

Program: Marti si Vineri, ora 12.00

Tarif: 100 RON / luna / 2 ore pe saptamana

 

 

Beneficiile fizice practicarii antrenamentului Pilates sunt multe:

- creste capacitatea plamanilor cu ajutorul respiratiilor adanci

- imbunatateste circulatia sangelui

- flexibilitate si mobilitate sporita

- corectarea posturii corporale

- cresterea densitatii oaselor

- sanatatea articulatiilor

 

La nivel de beneficii mentale, Pilates iti ofera:

- reducerea stresului

- autocunoastere

- sentiment general de bine

- energie sporita

- capacitatea mentala crescuta

 

Te poti inscrie la noua grupa de Pilates Daytime accesand formularul de contact de aici, telefonic: 0740.405.650, pe e-mail: contact@nextdoorfitness.ro sau la receptia salii de aerobic Next Door Fitness.

La sala de aerobic  Next Door Fitness din Bucuresti, din zona Piata Muncii - Piata Unirii, ai posibilitatea sa alegi dintr-o multitudine de antrenamente, in functie de stilul pe care il preferi.

Noua sala Next Door Fitness este spatioasa, clubul se desfasoara pe o suprafata de 300 mp, in care exista sala principala de peste 100 mp - dedicata antrenamentelor de grup, sala antrenamentelor particulare, sala de masaj, dusuri, vestiare si sala de asteptare-receptie.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro