0787.327.196

Dance Fun Aerobic - pentru copii

Vino cu cel mic la cursul de Dance Fun Aerobic, special conceput pentru copii. Dance Fun Aerobic este un program interactiv de aerobic pentru copii, ce are la baza miscari din diferite stiluri de dans combinate cu exercitii de gimnastica aerobica, la care pot participa copiii cu varsta cuprinsa intre 4 ani si 14 ani. Dance Fun Aerobic reprezinta cel mai placut mod de a face gimnastica si de a adopta un stil de viata sanatos si activ pentru copii.

Dance Fun Aerobic este un antrenament de gimnastica aerobica , conceput pentru copii, in vederea unei dezvoltari fizice si psihice armonioase. Cei mici vor invata sa isi coordoneze miscarile, isi vor spori rezistenta fizica si li se va insufla dorinta adoptarii unui stil de viata sanatos si echilibrat.

Inscrie-l pe cel mic la programul de dance aerobic pentru copii, Dance Fun Aerobic la Next Door Fitness. Aici isi va face prieteni noi si va invata sa fie responsabil si i se va insufla dorinta adoptarii unui stil de viata activ si sanatos.

Pretul unui abonament lunar este de 100 RON si include 8 sedinte.

Mai multe informatii despre programul de aerobic pentru copii, click pe "Dance Fun Aerobic - pentru copii" .

Pentru inscrieri si informatii suplimentare ne poti contacta folosind formularul de inscriere de la rubrica Contact , pe e-mail : contac@nextdoorfitness.ro sau telefonic: 0740.405.650. 

 


 

Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro