0787.327.196

ZILELE PORTILOR DESCHISE - Luna MAI 2015

ZILELE PORTILOR DESCHISE 
Next Door Fitness
Luna MAI 2015

 

Next Door Fitness isi doreste sa fie mai aproape de voi, de aceea, pentru luna Mai a acestui an, avem vesti bune pentru tine si prietenii tai!

Ne deschidem portile pentru toti cei care, adusi de membrii Next Door Fitness - clienti cu abonament activ, ne vor calca pragul!

 

Invitatii vor beneficia de FREE PASS, timp de 6 zile, la oricare antrenamente de grup doresc! Ai acces nelimititat GRATUIT, pentru 6 zile, la toate antrenamentele de grup!

 

Daca esti membru Next Door Fitness, acum este momentul sa le arati prietenilor tai locul in care stim ca iti place sa revii de fiecare data!

 

Daca iti doresti sa participi la aceasta campanie, sa te antrenezi impreuna cu maxim 3 prieteni, timp de 6 zile, insa nu ai mai fost la Next Door Fitness, este suficient ca unul dintre voi sa isi achizitioneze un abonament la clasele de grup!

 

Sustinem miscarea si incurajam adoptatrea unui stil de viata activ si sanatos!

Vino si tu!

 

Detalii campanie "ZILELE PORTILOR DESCHISE" la Next Door Fitness:

- fiecare membru isi poate aduce 3 invitati (maxim) care vor primi din partea Next Door Fitness cardul de acces NELIMITAT la antrenamente de grup, pe durata a 6 ZILE!
- invitatii membrilor trebuie sa fie persoane care nu au participat pana acum la programele Next Door Fitness
- campania se desfasoara pana in ultima zi a lunii Mai 2015

 

Va asteptam cu mare drag sa ne antrenam impreuna, pentru ca "Friends that workout together, stay together!" - Prietenii care se antreneaza impreuna, raman impreuna!

 

Next Door Fitness
Popa Nan, 82, et 1

0787.327.196
contact@nextdoorfitness.ro
www.nextdoorfitness.ro