0787.327.196

Weekend Sportiv la Decathlon Pallady - FITBALL si ZUMBA cu Next Door Fitness

Next Door Fitness a sustinut workshop-uri de Zumba Aerobic si Fitball Aerobic, in incinta magazinului Decathlon Pallady. La aceste ore de antrenament au participat angajatii Decathlon dar si alte persoane care au aflat de aceste ore de aerobic demonstrative. Orele de Zumba Aerobic si Fitball Aerobic s-au desfasurat in departamentul de fitness si au avut ca scop promovarea activitatilor sportive si a unui stil de viata sanatos.

Fiecare antrenament s-a tinut pe parcursul unei ore, timp in care am invatat pasi noi de dans, respectiv, exercitii noi ce pot fi executate cu mingea de fitball. Ne-am distrat, am facut miscare intensa si am demonstrat ca sportul poate fi distractiv.

Fitball Aerobic este un program de aerobic nou, foarte distractiv, care se efectueaza cu ajutoul mingii de fitness. Programul de Fitball Aerobic se bazeaza pe exercitii executate cu ajutorul unei mingi speciale. Fiecare sedinta are o durata medie de 50 de minute, insa nu vei simti cand trece timpul, nici rutina specifica orelor de aerobic clasic. Afla Mai multe informatii despre Fitball Aerobic aici .

Zumba Aerobic este un program de aerobic ce imbina miscarile de dans ( din cele mai variate stiluri: salsa, bachata, reggaeton, indian, rock'n'roll ) cu miscarile de aerobic si cele de tonifiere. Zumba este un program de aerobic care se adreseaza persoanelor energice, vesele si carora le place sa danseze.Mai multe informatii despre Zumba Aerobic gasesti aici.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro