0787.327.196

Participare la expozitia Health&Beauty Expo - Sala Palatului, Noiembrie 2012

Next Door Fitness a luat parte la evenimentul Health & Beauty Expo, desfasurat in luna Noiembrie la Sala Palatului. Aici am avut doua demonstratii de fitness aerobic : Capoeira Aerobic si Zumba Aerobic.

Capoeira Aerobic este un antrenament nou, foarte solicitant si eficient. Elementul de noutate consta in miscarile inspirate din dansul brazilian, Capoeira si de muzica antrenanta, specifica acestui dans. Cei participanti la expozitia Health & Beauty s-au lasat purtati de val si si-au aratat interesul crescut fata de acest curs de aerobic. Gasesti mai multe detalii despre Capoeira Aerobic aici.

Zumba Aerobic este un program de aerobic ce imbina miscarile de dans ( din cele mai variate stiluri: salsa, bachata, reggaeton, indian, rock'n'roll ) cu miscarile de aerobic si cele de tonifiere. Zumba este un program de aerobic care se adreseaza persoanelor energice, vesele si carora le place sa danseze. La demonstratia sustinuta la Health & Beauty Expo, am avut incantarea de a participa alaturi de noi, pe scena, persoane din public care au aratat cat de distractiv si usor este sa practici acest antrenament. Mai multe informatii despre Zumba Aerobic gasesti aici.

Next Door Fitness promoveaza un stil de viata sanatos si activ si modalitati distractive de a combate monotonia orelor de aerobic.  Mai multe imagini de la eveniment vei vedea in galeria foto.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro