0787.327.196

Participare la Body, Mind and Spirit Festival - Sala Palatului, Februarie 2013

Next Door Fitness a luat parte la evenimentul Body, Mind and Spirit Festival, desfasurat in luna Februarie la Sala Palatului. Aici am avut trei demonstratii de fitness aerobic :Fitball Aerobic, Capoeira Aerobic si Zumba Aerobic. 

Body, Mind and Spirit Festival  este asteptat in fiecare an cu mult interes, fiind un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta. Aici gasesti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.

Fitball Aerobic este un program de aerobic nou, foarte distractiv, care se efectueaza cu ajutoul mingii de fitness. Programul de Fitball Aerobic se bazeaza pe exercitii executate cu ajutorul unei mingi speciale. Fiecare sedinta are o durata medie de 50 de minute, insa nu vei simti cand trece timpul, nici rutina specifica orelor de aerobic clasic. Afla Mai multe informatii despre Fitball Aerobic aici .

Capoeira Aerobic este un antrenament nou, foarte solicitant si eficient. Elementul de noutate consta in miscarile inspirate din dansul brazilian, Capoeira si de muzica antrenanta, specifica acestui dans. Ne-am bucurat sa constatam ca toti cei prezenti au avut un interes crescut fata de acest antrenament de aerobic. Gasesti mai multe detalii despre Capoeira Aerobic aici.

Zumba Aerobic este un program de aerobic ce imbina miscarile de dans ( din cele mai variate stiluri: salsa, bachata, reggaeton, indian, rock'n'roll ) cu miscarile de aerobic si cele de tonifiere. Zumba este un program de aerobic care se adreseaza persoanelor energice, vesele si carora le place sa danseze. Mai multe informatii despre Zumba Aerobic gasesti aici.

Next Door Fitness promoveaza un stil de viata sanatos si activ si modalitati distractive de a combate monotonia orelor de aerobic.  Mai multe imagini de la eveniment vei vedea in galeria foto.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro