0787.327.196

Next Door Halloween Party

Costume infioratoare, machiaje terifiante, personaje unice - da-ti frau imaginatiei si arata-ne rezultatul Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 19.30, la cea mai tare petrecere sportiva cu tematica : Next Door Halloween Party.

 

Vineri, 30 Octombrie, ora 19.30, Next Door Fitness organizeaza un super party sportiv cu tematica de Halloween! Coregrafii incendiare, melodii "infioratoare", personaje desprinse din povesti - toate la cea mai tare petrecere de Halloween, doar la sala de aerobic Next Door Fitness.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii, sa iti iei cu tine cheful de distractie si sa te costumezi sau sa te machiezi cat mai original si inspaimantator. Accesul este gratuit pentru tine si prietenii tai, pe baza programarii facute in prealabil.

 

Te asteapta multe surprize si premii atractive, oferite prin tragere la sorti, pe care le poti folosi tu, sau le poti face cadou:

 

Premiul I : 2 sedinte FITNESS MASAJ + 4 sedinde AEROBIC

Premiul II: 1 sedinta FITNESS MASAJ + 2 sedinte AEROBIC

Premiul III: 2 sedinte AEROBIC

 

Te asteptam cu drag la sala de aerobic Next Door Fitness, situata in zona Piata Muncii, Piata Unirii!

 

Pentru programari sau informatii suplimentare, ne poti contacta telefonic: 0740.405.650, pe e-mail: contact@nextdoorfitness.ro sau la receptia clubului.

 


Next Door Fitness

Popa Nan, 82, et 1
0787.327.196
contact@nextdoorfitness.ro
www.nextdoorfitness.ro