0787.327.196

Eveniment Dance Time - Romexpo - Nutraceutica

Next Door Fitness, sala de aerobic din Bucuresti, sustine un stil de viata sanatos, pe langa viata activa, echilibrul trebuie sa fie gasit in obiceiurile alimentare.

 

Din dorinta de a informa si de a promova un stil de viata echilibrat si sanatos, participam la Nutraceutica, cel mai amplu eveniment dedicat nutritiei sanatoase, alimentelor si bauturilor, eveniment ce se va desfasura la Romexpo,pavilion C6 in perioada 7-9 Aprilie 2017. 

 


   


 

In data de 9 Aprilie, ora 13.00, vino la Romexpo sa ne vezi sustinand o demonstratie de Dance Time, in cadrul expozitiei Nutraceutica. Mai mult, participa alaturi de noi si intriin concursul nostru, unde punem la bataie premii consistente:

 

- premiul I : abonament Nelimitat + 1 sedinta de masaj

- premiul al II-lea : abonament 12 sedinte aerobic

- premiul al III-lea: abonament 8 sedinte aerobic

 


 

Nu uita! Ne intâlnim săptămâna aceasta la @Nutraceutica între 7 – 9 aprilie, începând cu ora 12:00. Vino la seminarele și demonstrațiile organizate în cadrul expoziției și poti fi unul dintre câștigătorii zecilor de premii și surprize! INTRAREA ESTE GRATUITĂ! Detalii aici: https://goo.gl/PhTe5t

 


La sala de aerobic Next Door Fitness, situata in zona Piata Muncii, Piata Unirii, pe strada Popa Nan, 82 - langa Universitatea Hyperion, poti alege din peste 20 tipuri de antrenamente, diferite ca structura si stil, care te vor ajuta sa slabesti, sa ajungi la greutatea ideala, sa te incarci cu energie pozitiva si sa ai un tonus perfect!

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro