0787.327.196

8 Martie - Ziua Femeii FIT la Next Door Fitness

Femeia FIT reprezinta un model in societatea actuala. Femeia Fit este o femeie sanatoasa, activa, energica si fericita. Femeia Fit poti fi si TU, iar pentru Femeile Fit dedicam editia nr. 4 a Energy Marathon-ului Next Door Fitness.
 
Energy Marathon este un concept dezvoltat de sala de aerobic Next Door Fitness special pentru cei care inteleg importanta exercitiului fizic de intretinere, fara a face performanta din asa ceva. Timp de doua ore participantii se antreneaza intens sub atenta supraveghere si indrumare a instructorului.
 
Antrenamentele practicate in cadrul Energy Marathon sunt captivante, distractive si diversificate.  
Pe parcursul celor doua ore dedicate acestui eveniment sportiv, primordiala este distractia, destresarea, auto-depasirea si starea de bine. Se alterneaza antrenamentele de rezistenta, cu cele cardio si cele de tonifiere. Pentru a face orele de sport cat mai distractive, ne bazam pe coregrafii de dance aerobic, jocuri competitionale si exercitii in pereche sau grup.  
 
La Energy Marathon este un bun prilej de a socializa si de a cunoaste oameni frumosi, care duc conceptul de “viata sanatoasa si activa” la nivelul de pasiune.
 
Primele trei editii au avut un mare success, reusind sa antreneze si sa captiveze atentia si interesul participantilor pe parcursul celor doua ore ale Maratonului. Am dezvoltat conceptul “Play Fit” – exercitii cardio si de tonifiere executate cu ajutorul diverselor accesorii, pe timp si pe echipe.
 
Ne aflam deja la a patra Editie a Energy Marathon la sala de aerobic Next Door Fitness, care de data aceasta se va organiza pe data de 8 Martie 2014, incepand cu ora 12.00.
 
Editia numarul 4 – Energy Marathon elogiaza femeia FIT.  Femeia FIT reprezinta femeia increzatoare in propriile forte, femeia vesela si activa! Femeia FIT - indiferent de numarul de kilograme, este femeia sanatoasa si cu pofta de viata! Femeia FIT este femeia care are grija de ea si de sanatatea ei.
 
Daca si tu esti Femeia FIT, te asteptam la sala de aerobic Next Door Fitness – zona Piata Muncii, Piata Unirii , pe data de 8 Martie. Cadoul tau: doua ore de sport pline de surprize placute si idei distractive de sport!
 
Next Door Fitness este sala de aerobic din Bucuresti in care te vei regasi. Intelegem importanta exercitiului fizic, insa cunoastem metode noi si distractive pentru ca tu sa ai un ritm de viata sanatos si o atitudine pozitiva. Incearca si tu un program de fitness aerobic si vei obtine rezultatele dorite.
 
Indiferent de programul de aerobic ales: Zumba, Pilates, Tae Bo, Fitball, Dance Aerobic, Cardio Aerobic, Total Toning, Kangoo Jumps sau Capoeira Aerobic, vei primi din partea antrenorului toata atentia de care ai nevoie.
 
Next Door Fitness este sala de aerobic pentru TINE!
 

 

Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro