0787.327.196

4 ANI NEXT DOOR FITNESS

4 ANI NEXT DOOR FITNESS - Saptamana Portilor Deschise

 

Am implinit 4 ani de activitate frumoasa, 4 ani in care am crescut alaturi de oameni minunati, clienti care s-au transformat in prieteni si care ne-au inspirat sa aducem antrenamente noi, sa cream clase unice in Bucuresti, sa sustinem educatia prin sport!

Pe parcursul celor 4 ani am invatat ce inseamna respectul pentru viata sanatoasa, am invatat cum sa transmitem acest lucru celor care ne-au trecut pragul salii de sport. 

Next Door Fitness implineste in Februarie 2016 patru ani de activitate, motiv pentru care ne dorim sa ne fiti alaturi; pentru voi, dragii nostri, Next Door Fitness ofera o saptamana de acces liber la oricare antrenament!

   


         

Saptamana Portilor Deschise                 

Next Door Fitness

4 ANI de activitate

1 - 6 Februarie 2016

 

 

--- Acces liber pentru fiecare persoana care nu a mai participat la clasele de grup

--- Acces pe baza de programare ( 0740405650 / contact@nextdoorfitness.ro / receptie Clubui Next Door Fitness)

--- Reducere la abonament, aplicabila tuturor participantilor la Saptamana Portilor Deschise, reducere in valoare de 20% din pretul de lista

--- Reducere la abonament, aplicabila tuturor membrilor Next Door Fitness care aduc invitati la Saptamana "Portilor Deschise", daca invitatii isi fac abonament la antrenamentele de grup Next Door Fitness, reducere in valoare de 20% din pretul de lista

 


                  

Alege sa fii sanatos si activ! Pe langa o dieta echilibrata, fa-ti un obicei din a face miscare de 3 ori pe saptamana! La sala de aerobic din Bucuresti, Next Door Fitness, gasesti antrenamente diverse, care te vor motiva si te vor ajuta sa fii in forma fizica si psihica! 

Te invitam sa sarbatorim impreuna 4 ani de activitate, te invitam sa te surprindem cu clase antrenante, ore inedite, colectiv prietenos si unit, atmosfera primitoare, la sala de aerobic din Bucuresti, zona Piata Muncii - Hala Traian - Piata Unirii - Next Door Fitness!

 

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro