0787.327.196

Su Jok Masaj

Su Jok, concept de sistematizare a doua ramuri importante de terapie: acupunctura si reflexologie, reprezinta o combinatie de tehnici de masaj si presopunctura, care se aplica in palma si in picior. Numele Su Jok provine din limba coreeana, "Su" - mana si "Jok" - picior.

 

Bazele sistemului Su Jok au fost puse de catre profesorul Park Jae Woo din Coreea, personalitate cu vaste cunostinte in domeniu, care in urma mai multor studii si informatii provenite inca din antichitate, a concluzionat ca exista posibilitati de proiectie a corespondetelor corpului uman, atat in palma, cat si in picior.

     

Terapia Su Jok se axeaza pe proiectia meridioanelor energetice ale corpului, fiind o terapie complexa, la care se actioneaza prin presopunctura, iar in functie de starea pacientului, de complexitatea si vechimea afectiunii se pot simti rezultate benefice inca din primele minute.

 

Terapia Su Jok are calitati si beneficii importante:

- Su Jok masaj are o inalta eficacitate - efectul pronuntat poate aparea in cateva minute

- Tehnica Su Jok este inofensiva in utilizare, deoarece stimularea punctelor corespondente duce la vindecare, iar sistemul Su Jok nu este unul inventat de om, ci doar descoperit de acesta

-Cu ajutorul tehnicii Su Jok se poate trata orice parte a corpului, organ sau articulatie

 

Poti trata sau ameliora prin tehnica Su Jok  mai multe afectiuni, precum:

- afectiuni ale sistemului nervos, cardiovascular, digestiv, respirator, locomotor, osor, urinar, endocrin, genital

- afectiuni ale pielii

- disfunctii sexuale

- disfunctii metabolice

- probleme emotionale si psihice

 

Incearca aceasta terapie de masaj, Su Jok, doar la Next Door Fitness!

 

Sala de aerobic Next Door Fitness este situata in Bucuresti, zona Piata Muncii, Piata Unirii, Foisorul de Foc, pe strada Popa Nan, in apropierea facultatii Hyperion. La sala de aerobic Next Door Fitness poti participa la antrenamente de tip aerobic, tonifiere, group fitness, pe carele poti combina cu sedinte de masaj: Fitness Masaj ( NOU ), masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj reflexoterapie, masaj sportiv, masaj de relaxare.

 

Te asteptam la sala de aerobic Next Door Fitness pentru sedinte de masaj pentru tine! Alege ce ti se potriveste! Nu uita de pachetele noastre la masaj, de la sectiunea tarife.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro