0787.327.196

Hainele tale sport au acum un aliat impotriva bacteriilor si ciupercilor. Afla care este acesta!

Iti plac orele de sport, dar ai prefera ca hainele tale sa-si pastreze mirosul proaspat de la inceputul antrenamentului? Din acest articol vei afla cum iti poti ingriji echipamentul sportiv, astfel incat acesta sa reziste mai mult in timp si sa nu capete un miros neplacut odata cu trecerea timpului.

 

 

 

In mod natural, corpul nostru elimina toxinele din organism sub diverse forme, iar una dintre acestea este transpiratia. Dupa o serie de antrenamente, corpul tau nu numai ca isi recapata formele dorite, dar este si mai curat „pe interior„. Transpiratia eliminata cu fiecare antrenament contine o sumedenie de agenti toxici din organism, dar si bacterii si ciuperci care se gasesc la suprafata pielii. Toate acestea dau nastere mirosului neplacut al tesaturilor, pe care incercam sa-l eliminam prin spalare.

Stiai, insa, ca bacteriile si ciupercile nu mor la temperaturi joase si nici daca adaugam balsam la fiecare spalare? Aceasta se intampla deoarece balsamul nu contine ingrediente speciale care sa omoare bacteriile. Astfel, hainele tale sport capata in timp un miros neplacut ce nu mai poate fi eliminat. In plus, daca tesatura nu este perfect curata, la contactul cu pielea ta poate cauza aparitia alergiilor, mancarimilor si chiar a eczemelor.

Ce poti face, pentru a-ti pastra echipamentul sportiv curat, lipsit de bacterii, cu o tesatura de calitate pentru mai mult timp? In primul rand, iti recomandam achizitionarea unui echipament din materiale de calitate, care sa permita trecerea aerului, asa cum este bumbacul. In al doilea rand, marimea echipamentului trebuie sa fie potrivita staturii tale. Hainele mai stramte se distrug mai repede in timp, deoarece tesatura este fortata sa se intinda pentru a cuprinde corpul tau.

Nu in ultimul rand, iti recomandam curatarea echipamentului sportiv cu Sanytol dezinfectant lichid pentru haine, un produs inovator, menit sa elimine in proportie de 99% bacteriile si ciupercile, principala cauza a mirosului neplacut. Sanytol dezinfectant nu contine clor si curata cu delicatete tesaturile, pastrand fibrele intacte mai mult timp. O singura doza de Sanytol inlocuieste cu succes balsamul, deoarece, pe langa eliminarea bacteriilor, lasa hainelor si un miros placut, proaspat.

 

               

Sanytol dezinfectant pentru haine poate fi utilizat atat manual, dar si la masina de spalat, pentru haine colorate si albe. La masina de spalat, adauga Sanytol in cuva pentru balsam, alaturi de detergent si acesta va actiona in ultima apa de clatire, lasandu-ti hainele curate si dezinfectate. Daca vei folosi manual Sanytol, adauga doza de produs in apa de clatire a echipamentului, lasa-l sa actioneze 10-15 minute si gata magia. Te vei bucura de un antrenament intens, lipsit de neplaceri!

 

Speram ca vei urma sfaturile noastre si..te asteptam la antrenamente!

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro