0787.327.196

Fitness Masaj - nou si eficient in combaterea celulitei

Fitness masaj reprezinta cel mai nou tip de masaj, disponibil acum in gama de servicii de masaj la sala Next Door Fitness!

Incearca acest tip de masaj, Fitness Masaj, si bucura-te de beneficiile pe care le vei simti la nivel psihic, dar si fizic.

Fitness Masaj este un tip de masaj nou, care combina mai multe tehnici de masaj: masaj anticelulitic, masaj de relaxare si drenaj limfatic, la care se adauga exercitii usoare de izometrie si forta statica, asupra carora se actioneaza prin tehnicile de masaj.

 

Rezultate uimitoare, inca de la primele masaje de acest tip, Fitness Masaj:

- reduci tesutul adipos

- scazi in centimetri

- elimini toxinele din organism

- tonifici armonios corpul

- obtii un abdomen plat

- elimini celulita inestetica de pe picioare si abdomen

- te relaxezi 

- obtii o piele hidratata si vizibil intinerita

 

Combina sedintele de Fitness Masaj cu sedinte de sport, pentru a accelera rata metabolica; slabesti sanatos si obtii corpul tonifiat: abdomen plat, picioare suple, scapi de celulita si de kilogramele in plus.

 

Incearca noul tip de masaj, Fitness Masaj, doar la Next Door Fitness!

 

Sala de aerobic Next Door Fitness este situata in Bucuresti, zona Piata Muncii, Piata Unirii, Foisorul de Foc, pe strada Popa Nan, in apropierea facultatii Hyperion. La sala de aerobic Next Door Fitness poti participa la antrenamente de tip aerobic, tonifiere, group fitness, pe carele poti combina cu sedinte de masaj: Fitness Masaj ( NOU ), masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj reflexoterapie, masaj sportiv, masaj de relaxare.

 

Te asteptam la sala de aerobic Next Door Fitness pentru sedinte de masaj pentru tine! Alege ce ti se potriveste! Nu uita de pachetele noastre la masaj, de la sectiunea tarife.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro