0787.327.196

E greu, dar nu e imposibil!

Admiratia noastra se indreapta catre Mihaela, persoana care ne-a demonstrat ca perseverenta, consecventa, antrenamentele intense si increderea in sansele de reusita sunt adevarati catalizatori in drumul spre succes.

Un drum lung, de peste un an, presarat cu suisuri, coborasuri, insa mereu alaturi de "eu pot". Ea, Mihaela, a putut sa slabeasca peste 80 de kilograme, fara pastile de slabit, fara a face rabat de la un regim alimentar sanatos, fara a-si periclita sanatatea. Adoptand un regim alimentar sanatos si cu un program de antrenamente sportive foarte strict, Mihaela se poate mandri acum cu un adevarat succes.

Activa la antrenamente 5 zile din 7, 100% dedicata, Mihaela este cea care reda satisfactia suprema a muncii intregii echipe Next Door Fitness.

Pentru ca ea a putut sa se auto-depaseasca, ea a putut sa demonstreze intr-adevar ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat nu exista nimic care sa te poata demonta. Poti da jos kilogramele in plus daca ai ambitie, rabdare si faci alegerile corecte pentru tine: fara pastile de slabit, fara diete drastice, fara o saptamana in care sa nu faci cel putin 4 antrenamente.

Iar noi ne bucuram ca si-a gasit la sala de aerobic Next Door Fitness suportul de care a avut nevoie!

 

Poti si tu sa te bucuri de o viata activa si sanatoasa, trebuie doar sa vrei!

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro