0787.327.196

Detox de vara - alimente de care sa NU te feresti

Detoxifierea este necesara pentru a elimina toxinele acumulate in organism, iar recomandarea specialistilor este ca detoxifierea sa se faca periodic. 

Pe timpul verii insa, natura ne pune la dispozitie alimente de care e bine sa NU te feresti si pe care iti propunem sa le incluzi in planul tau alimentar zilnic!

 

Iata cele mai importante alimente care ajuta oranismul sa se detoxifieze si te fereste de problemele de sanatate!

 

1. Ceai Verde

Iti asiguri necesarul de lichide zilnic, ajuta digestia si protejeaza ficatul datorita catechinelor care se regasesc in ceaiul verde

 

2. Lamai

Aportul de vitamina C este asigurat prin consumul de lamai! Adauga lamaie la apa pe care o bei zilnic pentru un pentru plus de gust si boost de energie

 

3. Usturoi

Consumul de usturoi ajuta organismul sa produca enzime, benefice pentru sanatatea inimii si a ficatului. Adauga acest ingredient minune in alimentatia ta, cercetarile arata ca usturoiul reduce riscul aparitiei cancerului

 

4. Brocoli

Brocoli, consumat frecvent, reduce riscul aparitiei cancerului si te protejeaza impotriva iritatiilor stomacale sau ulcer. Suna bine, nu? 

 

5. Legume verzi

Legumele verzi te ajuta sa iti protejezi organismul de toxinele din mediu si reprezinta cea mai buna protectie a ficatului.

Mancate in salate sau in mancaruri gatite (legumele fierte) aduc un plus de savoare si sanatate!

 

6. Varza

Varza produce enzime care protejeaza ficatul si este bogata in vitamina C, care reduce riscul cancerului de colon

 

Iata cele mai importante si accesbile alimente pe care le poti introduce in dieta ta zilnica, pentru un plus de sanatate si energie!

 

Combina alimentatia sanatoasa cu sportul, te vei simti mult mai bine in pielea  ta si vei avea cele mai bune rezultate!

 

La sala de aerobic  Next Door Fitness din Bucuresti, din zona Piata Muncii - Piata Unirii, ai posibilitatea sa alegi dintr-o multitudine de antrenamente, in functie de stilul pe care il preferi.

Noua sala Next Door Fitness este spatioasa, clubul se desfasoara pe o suprafata de 300 mp, in care exista sala principala de peste 100 mp - dedicata antrenamentelor de grup, sala antrenamentelor particulare, sala de masaj, dusuri, vestiare si sala de asteptare-receptie.

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro