0787.327.196

De ce e bine sa facem sport dupa sarbatori?

De sport e bine sa ne apucam dupa sarbatori, pentru ca pentru multi dintre noi exista un plus de motivatie atunci. Ne putem referi la faptul ca dupa sarbatori e posibil sa existe cateva kilograme in plus, pe care sa iti doresti sa le dai jos rapid, sau dorinta de a avea un inceput nou care sa includa stabilitate, echilibru alimentar, viata activa pentru sanatatea generala, insa si pentru a fi in cea mai buna forma fizica.

 

Mersul la sala de sport trebuie sa intre in rutina ta saptamanala, iar studiile de specialitate arata ce cele mai bune rezultate le avem cand frecventam de cel putin trei ori pe saptamana sala de antrenamente. Te invtam sa citesti in continuare motivele pentru care e bines a faci sport la sala de sport din Bucuresti, Next Door Fitness.

 

Sportul este ideal daca vrei sa slabesti si sa ajungi la forma fizica dorita. Ca sa slabesti si sa ai rezultate, nu este obligatoriu sa pierzi ore alergand pe banda, exista alternative mult mai eficiente si deloc monotone, antrenamente personale sau de grup, care combina exercitii de tip cardio cu exercitii de tonifiere, la care se lucreaza cu propria greutate, sau cu greutati extra.

Slabesti kilogramele in plus facand sport, pentru ca organismul consuma un numar de calorii atunci cand o persoana este sedentara. Prin sport, numarul de calorii consumat creste, iar exercitiile de tip cardio te ajuta sa arzi mai usor grasimile.

Chiar daca nu esti fan al antrenamentelor cardio in sala de aerobic, exista antrenamente de tip group fitness, sau clase de circuit, care combina exercitiile pentru diverse grupe muscular, atsfel in cat corpul sa arda grasimile rapid si sa tonifieze musculatura. Amintim ca variante de antrenamente, clasele de la sala de aerobic din Bucuresti, Next Door Fitness: pilates, zumba, dance time, circuit, cardio kick, jump, rebound, step, fitball si multe altele.

Atentie insa, chiar daca initial, doar prin sport, vei slabi usor cele cateva kilograme in plus, este absolut necesar sa adopti si o dieta echilibrata, care sa te ajute sa nu depui alte kilograme, deoarece corpul are tendinta sa ajunga la forma initiala, odata ce se obisnuieste cu miscarea. Asadar, sportul si dieta sunt impreuna cheia succesului pentru a arata de milioane!

Ca sa faci sport si sa adopti un stil de viata sanatos, poti incepe oricand, indiferent daca acest lucru se intampla dupa sarbatori sau nu, Luni sau in alta zi a saptamanii, in prima zi a lunii sau la mijloc.

In fond, niciodata nu e un moment mai bun de a a incepe miscarea, decat momentul prezent: ACUM!

 

 


Next Door Fitness

Adresa: Str. Popa Nan, nr 82, etaj 1 - intrarea dupa bariera, pe dreapta

Zona: Hala Traian, Universitatea Hyperion

Telefon: 0787.327.196

Mail: contact@nextdoorfitness.ro