0787.327.196

Beneficiile apei pentru organism

Auzim peste tot, in carti, la televizor, pe internet ca apa este esentiala pentru buna functionare a organismului nostru, care este in proportie de 80% format din apa. Fara apa, organismul uman poate rezista doar cateva zile, iar functiile cerebrale sunt direct influentate de aportul de apa pe care il oferim corpului nostru, deoarece creierul este 75% apa.

 

Asadar, apa este extrem de importanta pentru noi, are rol de vindecare in anumite boli, insa trebuie sa stim exact cum si cand trebuie consumata ea.

 

Cand si cum trebuie bauta apa:

 

1. Imediat dupa ce te trezesti, indicat este sa bei un pahar de apa pe stomacul gol, pentru ca te ajuta la activarea organelor interne si la eliminarea toxinelor din organism, toxine acumulate in timpul noptii.

2. Inainte de masa, obisnuieste-te sa bei un pahar de apa; te va ajuta la digestie si va controla apetitul.

3. Inaintea intalnirilor importante, incearca sa bei un pahar de apa; te va ajuta sa te relaxezi si sa iti controlezi emotiile.

4. Bea regulat, pe tot parcursul zilei, cate un pahar de apa, mai ales intre mesele principale. Senzatia de foame este tinuta sub control, iar organismul va fi hidratat.

5. Inainte de dus, bea un pahar cu apa! De ce? Ajuta la scaderea tensiunii arteriale si este o metoda eficienta de a accelera eliminarea toxinelor prin piele.

6. Inainte de culcare, bea un pahar cu apa! Riscurile de atac cerebral sau atac de cord sunt mai mici astfel.

7. Apa, consumata regulat, este inamicul numarul unu al celulitei!

8. Niciodata nu bea apa in timpul mesei, sau imediat dupa, aceasta va incetini procesul de digestie

9. Nu bea apa rece!  Apa rece nu e buna deoarece solidifica mancarurile uleioase si va incetini digestia. Odata ce acest rezultat solid va reactiona cu acizii din stomac, va fi absorbit mai repede decat hrana solida si se va depune imediat pe intestine.

 

Speram ca ti-am oferit cateva argumente solide care sa te determine sa iti faci un obicei din a bea apa regulat, vei simti efectele din prima saptamana! O piele mai hidratata, o minte mai apriga si kilograme in minus!

Alege sa fii sanatos si activ! Pe langa o dieta echilibrata, fa-ti un obicei din a face miscare de 3 ori pe saptamana! La sala de aerobic din Bucuresti, Next Door Fitness, gasesti antrenamente diverse, care te vor motiva si te vor ajuta sa fii in forma fizica si psihica! 

 

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro