0787.327.196

Antrenamentul particular - dieta personalizata - coaching motivational

Personal Training la Next Door Fitness reprezinta exact ceea ce spune numele: Antrenament Personal! 
...si daca e Personal, automat este si Particular, adica te antrenezi intr-o sala amenajata special pentru aceste antrenamente, fara privi
ri inoportune, fara comentarii , doar TU si INSTRUCTORUL tau personal.


Cel care iti va deveni cel mai bun prieten al tau, insa si cel mai aprig dusman al kilogramelor in plus, Instructorul Personal este cel care te conduce prin antrenamentele special gandite pentru tine, dieta personalizata si coaching motivational spre REUSITA.

Iar pentru noi, reusita ta este reusita noastra si inseamna kilograme date jos corect si sanatos, corp tonifiat si increderea recastigata in fortele proprii!

Antrenamentele de Personal Training sunt, statistic, cele mai eficiente tipuri de antrenamente, deoarece complexul de factori: exercitii, dieta, suport prin care se diferentiaza de restul antrenamentelor, este gandit in asa fel incat vei da jos rapid kilogramele in plus, si le vei lasa acolo, jos! 

Avem la Next Door Fitness cazuri de persoane de peste 120-130 Kilograme, care, dupa repetate esecuri cu nutritionisti sau cu exercitii neadecvate executate cu diferiti asa-zisi " instructori", au gasit o adevarata rezolvare prin participarea la cursurile Personal Training la sala noastra.

Tinta nu este "dam jos repede si prost", tinta este "DAM JOS CORECT SI SANATOS".

 


 

Daca si tu te-ai confruntat de multe ori cu problema privirilor iscoditoare in salile de sport, daca iti doresti un loc separat in care sa te poti antrena doar tu, cu incredere apeleaza la serviciile noastre de Personal Training.

Iti oferim sala special amenajata pentru antrenamentele particulare, instructor personal, calificat sa iti poata gandi antrenamentele si sa iti ofere sfaturi de nutritie oportune si sanatoase, plus suport neconditionat din partea acestuia. 

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

 

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro